ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - MAI: Toate secţiile de votare au fost deschise la timp

Toate secţiile de votare organizate pentru turul I al alegerilor prezidenţiale au fost deschise la timp, a anunţat, duminică dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog.

86 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - MAI: Toate secţiile de votare au fost deschise la timp

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - MAI: Toate secţiile de votare au fost deschise la timp (Imagine: Adriana Neagoe/ Publimedia)

Scrutinul de duminică pentru alegerea noului şef al statului a început la ora 7.00 şi se va încheia la 21.00.

Peste 58.000 de angajaţi ai MAI, dintre care aproximativ 31.300 de poliţişti, 12.500 de jandarmi, 3.600 de poliţişti de frontieră şi 10.000 de pompieri, sunt mobilizaţi la alegerile prezidenţiale. Dintre aceştia, 11.300 sunt implicaţi direct în misiunile de menţinere a ordinii publice, în timp ce peste 34.200 asigură paza secţiilor de votare. Alţi 4.700 de angajaţi MAI vor verifica şi rezolva sesizările privind incidente electorale la alegerile prezidenţiale.

De asemenea, va fi pregătită şi o rezervă de intervenţie, formată din 7.800 de oameni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici