ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Udrea: Am votat pentru o Românie frumoasă

Candidatul la Preşedinţie al PMP, Elena Udrea, a votat, duminică, la ora 09:00, la Liceul "Mihai Eminescu", declarând că votează pentru o Românie frumoasă şi cu încredere că o femeie poate să facă cel puţin la fel de multe lucruri bune precum un bărbat pentru ţara ei.

97 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Udrea: Am votat pentru o Românie frumoasă

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Udrea: Am votat pentru o Românie frumoasă (Imagine: Liviu Adascalitei/ Mediafax Foto)

"Am votat pentru o Românie frumoasă, am votat conştientă că România se află la răspântie istorică de drumuri, am votat pentru calea democraţiei, pentru o justiţie independentă, stat de drept puternic, dar, în acelaşi timp, şi pentru prosperitate. Am votat pentru un preşedinte care să fie în stare să contruiască ceva în România, să ducă România măcar un pas înainte. Am votat pentru un preşedinte puternic, implicat, de bună credinţă, patriot şi mai ales liber de butoane, neşantajabil, un preşedinte care să aibă ca stăpân doar poporul lui. Am votat cu încredere că o femeie poate să facă cel puţin la fel de multe lucruri bune precum un bărbat pentru ţara ei", a declarat Elena Udrea.

Întrebată dacă a vorbit cu fostul soţ şi dacă o votează, Udrea a răspuns: "Sigur mă votează pe mine".

Ea a mai spus că va aştepta rezultatul alegerilor la sediul PMP din strada Nicolae Iorga, arătând că este o zi importantă pentru ea deoarece se împlinesc şi zece ani de când a intrat în politică în echipa actualului preşedinte al României.

"E o zi importantă pentru mine, sunt la finalul unei etape dintr-un proiect care a început exact acum zece ani când am intrat în politică şi am fost în echipa actualului preşedinte al României. Sunt zece ani de atunci, aşa că ziua aceasta este pentru mine o zi cu o conotaţie specială", a afirmat Udrea.

Ea a adăugat că este un om care-şi iubeşte ţara şi de aceea are foarte multe emoţii în această zi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici