Fostul preşedinte Ion Iliescu a votat şi pentru turul 2 la alegerile prezidenţiale 2019. Membrii secţiei de votare i-au adus urna mobilă. VIDEO

Ion Iliescu a votat şi pentru al doilea tur la prezidenţiale după ce a cerut urna mobilă de la Liceul „Jean Monnet” din Capitală. Membrii secţiei de votare s-au deplasat la domiciliul fostului preşedinte, cu urna mobilă.

1753 afișări

Fostul preşedinte Ion Iliescu a votat, duminică după-amiază, pentru al doilea tur la prezidenţiale, după ce reprezentanţii secţiei de votare de la Liceul Jean Monnet din Bucureşti s-au deplasat la domiciliul acestuia cu urna mobilă.

Ion Iliescu a fost internat de mai multe ori în cursul anului 2019 la Spitalul Elias din Bucureşti, din cauza problemelor cardiace. Cel mai recent, fostul preşedinte al României a fost internat câteva în unitatea spitalucească în luna octombrie.

Ultima apariţie publică a lui Ion Iliescu a avut loc în luna martie 2017, când s-a prezentat la Parchetul General, fiind citat de procurori în dosarul Revoluţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici