Alegerile din PNL Timişoara: îmbrânceli şi înjurături. De la ce a pornit scandalul dintre cele două tabere

  • Scandal în faţa clădirii în care se desfăşoară, sâmbătă, alegerile pentru conducerea filialei PNL Timişoara.
  • Reprezentanţii celor două tabere din PNL s-au îmbrâncit şi înjurat.
1125 afișări
Imaginea articolului Alegerile din PNL Timişoara: îmbrânceli şi înjurături. De la ce a pornit scandalul dintre cele două tabere

UPDATE  Ludovic Orban, liderul PNL, reacţionează după scandalul de sâmbătă.

În calitate de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, având obligaţia statutară de a veghea la respectarea Statutului partidului şi de a garanta aplicarea acestuia, îmi rezerv dreptul de a acţiona în conformitate cu prevederile statutare pentru sancţionarea celor vinovaţi, precum şi pentru anularea alegerilor de la Timişoara, desfăşurate cu încălcarea normelor impuse de Statutul PNL şi de deciziile organismelor de conducere ale PNL”.

Scandalul ar fi izbucnit după ce mai mulţi liberali nu au fost lăsaţi să intre în sală. Asta după ce vineri seara, candidatura lui Raul Ambruş la şefia filialei a fost respinsă, anunţă Aleph News.

Scandalul de la Timişoara este mai vechi. Acesta a început în 3 iulie, când au fost organizate alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri la PNL Timişoara. În scandal sunt implicate cele două tabere care îi susţin pe cei doi candidaţi la funcţia de preşedinte al PNL, Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Alegerile de la începutul lunii au fost câştigate de Raul Ambruş, susţinător al lui Ludovic Orban, dar au fost declarate nestatutare şi au fost anulate.

Noile alegeri au fost programate sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici