Alexandru Nazare a fost transferat de Boc din nou în subordinea Ancăi Boagiu

Alexandru Nazare a fost transferat de premierul Emil Boc, pe postul de secretar de stat, din Ministerul Finanţelor la Ministerul Transporturilor, condus de Anca Boagiu, în subordinea căreia acesta a mai lucrat în perioada 2005-2007.

281 afișări
Imaginea articolului Alexandru Nazare a fost transferat de Boc din nou în subordinea Ancăi Boagiu

Alexandru Nazare a fost transferat de Boc din nou în subordinea Ancăi Boagiu (Imagine: Chitu Alexandru/Mediafax Foto)

În deciziile semnate, marţi, de către şeful Guvernului pentru efectuarea transferului se arată că mutarea a fost realizată la cererea lui Nazare, prin demisie.

Alexandru Nazare a fost numit secretar de stat la Finanţe în aprilie 2010, din postul de subsecretar de stat al Departamentului pentru Afaceri Europene.

Ulterior, el a fost numit de Boc în funcţia de responsabil naţional cu autorizarea finanţării Phare, Facilitatea de Tranziţie şi SAPARD.

Nazare a lucrat ca europarlamentar PDL până în vara anului trecut, după ce anterior ocupase funcţia de consilier al delegaţiei Partidului Democrat-Grupul Popular European în legislativul de la Bruxelles şi de preşedinte al comisiei de etică, statut şi litigii în organizaţia de tineret a PDL.

În perioada septembrie 2005-septembrie 2007, Nazare a fost consilier al Ancăi Boagiu, care îndeplinea atunci mandatul de ministru al Integrării Europene.

Alexandru Nazare apare pe lista sponsorilor PDL la campaniile electorale din 2009, cu o donaţie de 36.950 lei.

Premierul Emil Boc a semnat şi deciziile prin care Decebal Lohan este numit secretar general în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică, iar Constantin Dan Neagu este înlocuit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret de către Sorin Moldovan.

Tot prin decizii ale premierului s-a constatat încetarea de drept a raportului de serviciu pentru Gina Bâra ca secretar general adjunct al Ministerului Justiţiei, iar Staicu Mircea Cristian a fost trecut din funcţia de secretar general al Ministerului Culturii în cea de secretar general adjunct al Ministerului Transporturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici