Alexandru Rafila arată greşelile făcute de Vlad Voiculescu

Deputatul social-democrat Alexandru Rafila a declarat că fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, nu avea viziune, nu ştia ce are de făcut şi nu îşi asuma.

622 afișări
Imaginea articolului Alexandru Rafila arată greşelile făcute de Vlad Voiculescu

Alexandru Rafila arată greşelile făcute de Vlad Voiculescu

Alexandru Rafila a spus, joi seară, la „Marius Tucă Show” de la Aleph News, că un ministru trebuie să aibă viziune, să ştie ce are de făcut şi să îşi asume.

„Dintre aceste 3 elemente nu am regăsit nimic în activitatea lui Vlad Voiculescu. Chiar îmi pare rău că s-a întâmplat aşa. Dacă ne uităm pe lista de realizări, activităţile nu aveau nicio legătură cu situaţia gravă în care ne găsim. Nu am înţeles în ce a constat lupta cu corupţia”, a spus Alexandru Rafila.

În opinia acestuia, trei lucruri concrete nu s-au rezolvat: controlul pandemiei - adică testarea şi coordonarea direcţiilor de sănătate publică -, asigurarea asistenţei medicale - reformarea spitalelor, înfiinţarea unor circuite speciale pentru pacienţii COVID şi non-COVID - şi sprijinirea serioasă a programului de vaccinare.

În plus, Voiculescu ar fi încercat să subordoneze politic Institutul Naţional de Sănătate Publică, ceea ce în opinia lui Rafila este o „tentativă de subminare a siguranţei naţionale”.

„Senzaţia mea a fost că Ministerul Sănătăţii funcţiona ca un stat în stat, cu programul lui. Comunicarea cu alte instituţii era la un nivel redus, lucru care nu este bun deloc nici într-o perioadă de acalmie”, a declarat deputatul social-democrat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici