Alexandru Rafila, aviz favorabil pentru postul de ministru al Sănătăţii

Alexandru Rafila a primit miercuri aviz favorabil în comisiile reunite ale Parlamentului pentru postul de ministru al Sănătăţii.

107 afișări
Imaginea articolului Alexandru Rafila, aviz favorabil pentru postul de ministru al Sănătăţii

Au fost înregistrate 25 de voturi „pentru”, 11 „împotrivă” şi o abţinere.

Alexandru Rafila a spus că a preluat mandatul de ministru al Sănătăţii în timpul pandemiei cu obiectivul de „a salva vieţi: „Nu este acum momentul de bilanţ, însă din punctul meu de vedere, obiectivul acesta a fost atins”.

El a spus că au fost reduse decesele prin măsurile luate, iar viaţa economică şi social şi-a reluat cursul.

„Doresc să rămân în continuare ministru al Sănătăţii deoarece sunt foarte multe proiecte aflate în desfăşurare, iar o schimbare a echipei ar fi putut avea efecte negative continuării şi finalizării acestora”, a declarat Rafila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici