Alianţa PSD-UNPR-PC şi-a lansat candidaţii la euroalegeri. Dragnea: Vă conduc şi de această dată la victorie - GALERIE FOTO

Lansarea candidaţilor Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile pentru Parlamentul European a început, sâmbătă, la Romexpo, sub sloganul "Mândri că suntem români" şi "România puternică în Europa".

1273 afișări
Imaginea articolului Alianţa PSD-UNPR-PC şi-a lansat candidaţii la euroalegeri. Dragnea: Vă conduc şi de această dată la victorie - GALERIE FOTO

Alianţa PSD-UNPR-PC şi-a lansat candidaţii la euroalegeri. Dragnea: Vă conduc şi de această dată la victorie (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

UPDATE- Militanţii PSD-UNPR-PC vor purta la mână în campanie o brăţară cu un motiv tradiţional românesc

Militanţii alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare vor purta în campania la mână o brăţară cu un motiv tradiţional românesc, a anunţat coordonatorul campaniei, Liviu Dragnea, prezentând brăţara la mâna Corinei Creţu, cea care deschide lista candidaţilor.

GALERIE FOTO

Liviu Dragnea i-a cerut Corinei Creţu să arate sălii brăţara pe care o poartă la mână.

El a afirmat că toţi militanţii alianţei PSD-UNPR-PC vor purta acest simbol la mână, în timpul campaniei electorale.

Alianţa electorală PSD-UNPR-PC şi-a lansat, sâmbătă, la Romexpo, candidaţii la europarlamentare, în prezenţa liderilor formaţiunii şi a liderilor socialişti Martin Schulz şi Serghei Stanişev.

UPDATE - Oprea: Ponta are obligaţia să ajungă preşedintele României

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare, că Victor Ponta "are obligaţia să ajungă preşedintele României pentru ca România să aibă parte de o adevărată schimbare".

"Cred că Victor Ponta are obligaţia să ajungă preşedintele României, pentru ca România să aibă parte de o adevărată schimbare, una clară, ireversibilă şi absolut necesară pentru întreaga societate românească pentru a fi mândri că suntem români", a precizat Gabriel Oprea.

UPDATE - Dragnea, la lansarea candidaţilor la europarlamentare: Vă conduc şi de această dată la victorie

Preşedintele Executiv al PSD, Liviu Dragnea, şef de campanie al partidului, a afirmat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC la PE, că promite că va conduce alianţa şi de această dată la victorie.

"Alegerile din 25 mai nu reprezintă numai o trambulină pentru a trimite la Bruxelles o mână de oameni, reprezintă o şansă uriaşă pentru a face România o ţară puternică în Europa. Suntem mândri că suntem români. Putem fi noi înşine model pentru astăzi, nu doar studiu de caz. Noi, USD putem demonstra ce forţă incredibilă suntem", a precizat Liviu Dragnea.

El a spus că va conduce şi această campie electorală şi i-a întrebat pe cei prezenţi dacă sunt pregăţi pentru alegeri. "Da", au răspuns cei din sală, în mod repetat. 

"Vă promit că vă conduc şi de această dată al victorie", a precizat Liviu Dragnea.

La eveniment participă premierul Victor Ponta, preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, preşedintele PC, Daniel Constantin, precum şi majoritatea liderilor USD, primari şi parlamentari.

Invitat la lansare este şi preşedintele Parlamentului European şi candidatul Partidului Socialist European pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, Martin Schulz.

De asemenea, la eveniment este prezent Serghei Stanişev, liderul socialiştilor europeni.

Evenimentul a început cu intonarea imnului României de către o fetiţă din Teleorman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici