Alianţa USR-PLUS, anunţ legat de candidatul la prezidenţiale

Preşedintele USR Dan Barna a declarat, pentru MEDIAFAX, că este posibil ca la finalul acestei săptămâni sau în maxim o săptămână şi jumătate Alianţa 2020 USR-PLUS să anunţe candidatul la alegerile prezidenţiale.

6511 afișări
Imaginea articolului Alianţa USR-PLUS, anunţ legat de candidatul la prezidenţiale

Alianţa USR-PLUS anunţ legat de candidatul la prezidenţiale

„Ca interval poate fi oricând, de la finalul acestei săptămâni, până într-o săptămână şi jumătate. Suntem încă în discuţii. Să vedem cum evoluează şi cum vom reuşi să închidem. Am discutat şi astăzi (luni – n.r.). O să discutăm şi în zilele următoare”, a afirmat Dan Barna, luni seară, pentru MEDIAFAX.

La începutul lunii, USR a anunţat că partidul va decide în Congresul, care va avea loc în această sâmbătă, asupra susţinerii candidatului la prezidenţiale. Patru membri USR s-au înscris în competiţia internă, printre care şi preşedintele formaţiunii Dan Barna.

„Cei patru membri USR care s-au înscris în competiţia pentru alegerea candidatului la prezidenţiale până la termenul limită votat de Comitetul Politic sunt preşedintele USR Dan Barna, senatorul Mihai Goţiu şi alţi doi membri USR - Dumitru Stanca şi Dragoş Dinulescu. Dumitru Stanca este cadru militar în rezervă şi membru USR Ilfov, Dragoş Dinulescu este medic dentist şi membru în Biroul Judeţean USR Prahova”, a transmis partidul, într-un comunicat de presă.

USR şi PLUS se află în negocieri pentru a stabili candidatul Alianţei pentru un mandat la Cotroceni. Liderii celor două formaţiuni au explicat că va fi un tandem al Alianţei USR-PLUS. Dacă Dan Barna va fi prezidenţiabilul, atunci Dacian Cioloş va fi propunerea de premier sau viceversa.

Surse din partid au declarat, pentru MEDIAFAX, că încă nu a fost stabilit dacă va participa şi Dacian Cioloş la Congresul USR de sâmbătă. Când vor fi finalizate negocierile între cele două partide, liderii USR-PLUS vor da un mesaj comun, au adăugat sursele citate.

Taguri:
usr,
prezidenţiale,
plus

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici