Alin Nica, fost lider PNL, candidează pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Timiş din partea Forţa Dreptei

Alin Nica, fost lider PNL, candidează pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Timiş. El a fost demis de la şefia PNL Timiş, deoarece s-a opus candidaturilor comune PSD-PNL în judeţ.

359 afișări
Imaginea articolului Alin Nica, fost lider PNL, candidează pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Timiş din partea Forţa Dreptei

Alin Nica, fost lider PNL, candidează pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Timiş

„Am avut o perioada de reflecţie. M-am consultat cu colegii din PNL, cu primari, cu tineritul liberal, cu oameni simpli pe stradă care mi-au cerut să merg mai departe, sa nu lăsăm Timişul la toicmeala celor de la Bucureşti, să avem o alternativă de dreapta. Toţi mi-au cerut să continui această luptă, toţi mi-au solicitat să lupt în continuare pentru Timiş şi liberalismul de aici. Acum trebuie să luptăm până la capăt pentru Dreapta românească aici în Timiş. Nu putem să ne întoarcem ca pe vremea comuniştilor şi să avem un singur candidat. Am convenit să candidez la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş din partea formaţiunii Forţa Dreptei”, spune Alin Nica.

El afirmă că a făcut „pasul către cea mai autentică formaţiune liberală care a rămas pe scena politică din România”.

„„A fost o decizie extrem de grea, dar nu am avut de ales întrucât cei de la Bucureşti m-au exclus, deoarece Ciuca şi Bode l-au făcut pe Simonis călăul PNL. Practic prin această operaţiune specială a PSD de anexare a PNL în Timiş şi nu numai, ne apropiem foarte mult de modul de acţiune sovietică. Filiala PNL a fost ândută, dată gratis PSD. Munca a sute de primari şi aleşi locali a fost pusă la gunoi pentru a satisface interesele personale de la PSD”, adaugăAlin Nica.

Nica a mai spus că în următoarea perioadă mai mulţi primari liberali vor trece la Forţa Dreptei, dar nu a făcut vreun nume public, pentru „dictatorii de la Bucureşti abia aşteaptă să-i lovească”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici