Alina Gorghiu: Mă aştept ca Nicolae Ciucă să-şi depună candidatura pentru preşedinţia PNL. Sigur că o susţin

Florin Cîţu nu ar trebui schimbat din funcţia de preşedinte al Senatului, după ce a demisionat de la şefia PNL, iar Nicolae Ciucă ar trebui să-şi depună candidatura pentru funcţia de lider PNL, spune senatorul Alina Gorghiu: „Sigur că voi susţine această candidatură”.

1004 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu: Mă aştept ca Nicolae Ciucă să-şi depună candidatura pentru preşedinţia PNL. Sigur că o susţin

„Nu văd niciun fel de incompatibilitate între faptul că a demisionat din funcţia de preşedinte al partidului şi funcţia de Preşedinte al Senatului. Dar repet, asta e o decizie pe care Florin Cîţu, împreună cu colegii din conducerea partidului, o vor lua în viitorul apropiat. Va trebui să învăţăm din greşeli., va trebui să fim mai puţin impulsivi, să analizăm mai sănătos mai cu înţelepciune, dar eu am convingerea că acest dialog din spatele uşilor din aceste zile va duce la mai multă stabilitate. Evident că era un nivel de agitaţie destul de ridicat, din moment ce s-a ajuns în acest punct”, declară Alina Gorghiu.

Ea spune că sprijină o eventuală candidatură a premierului Nicolae Ciucă la preşedinţia partidului.

„În general, când ai un premier în funcţie cam acela este şi candidatul pentru preşedinţia partidului, având în vedere că funcţia acum este vacantă. Deci mă aştept ca Nicolae Ciucă să îşi depună această candidatură pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal şi sigur că voi susţine această candidatură”, conchide Gorghiu.

Şedinţa BPN al PNL a început, duminică la Palatul Parlamentului, liderii liberali urmând să se întrunească, de la ora 12.00 în Consiliul Naţional pentru a convoca un congres pentru alegerea unei noi conduceri, după ce, sâmbătă, preşedintele partidului şi secretarul general au demisionat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gorghiu,
cîţu,
ciucă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici