Aliodor Manolea, alături de Geoană în campania din 2007 pentru europarlamentare - Mediafax

Aliodor Manolea, alături de Geoană în campania din 2007 pentru europarlamentare

Parapsihologul Aliodor Manolea a participat, la alegerile europarlamentare din 2007, la câteva acţiuni electorale, alături de liderul PSD, Mircea Geoană, fapt confirmat atât de fotografii de la respectivele evenimente, cât şi de surse din partid, care au spus că Manolea era "extrem de discret".

185 afişări
Imaginea articolului Aliodor Manolea, alături de Geoană în campania din 2007 pentru europarlamentare

Aliodor Manolea, alături de Geoană în campania din 2007 pentru europarlamentare (Imagine: psd.ro)

Fotografii în care Aliodor Manolea apare chiar lângă liderul PSDMircea Geoană, de la vizite în judeţele Vrancea, Galaţi şi Timiş,din 2007, se regăsesc pe site-ul formaţiuniisocial-democrate.

Aliodor Manolea a participat, la alegerile europarlamentare din2007, la câteva acţiuni electorale din mai multe judeţe, la care aparticipat şi preşedintele PSD, Mircea Geoană.

Surse din echipa de campanie a PSD din 2007 au declarat, pentruMEDIAFAX, că Manolea era "un tip extrem de discret, care nu vorbeacu nimeni", participând la unele acţiuni electorale, nu şi laşedinţe de partid.

Mai mulţi lideri aiPSD l-au recunoscut pe Manolea

Mai mulţi lideri ai PSD, care au făcut parte şi din echipa decampanie a PSD din 2007, l-au recunoscut pe Manolea la primadezbatere televizată de la alegerile prezidenţiale din noiembrie2009, la care au participat primii trei candidaţi.

"L-am recunoscut atunci, la prima emisiune televizată, şi amrămas surprins. Era undeva prin sală, nu pe locurile rezervatesusţinătorilor lui Traian Băsescu, ci undeva pe diagonală, în sală.Era la fel ca în acţiunile din 2007, rezervat şi sobru. Nici în2007 nu am văzut pe nimeni să vorbească cu el", a declarat, pentruMEDIAFAX, unul dintre membrii echipei de campanie a PSD.

Sursele citate au mai relatat că la nivelul conduceriipartidului nu se ştie exact dacă Manoloea a fost solicitat deMircea Geoană sau de alt lider al PSD să participe la acţiunile din2007.

"Cum a venit, nu ştiu. Nu ştiu cine l-a adus, iar după câtevaacţiuni, a zburat, la fel de misterios, fără să ştie nimeni ce e cuel", a declarat unul dintre lideri PSD care au participat, în 2007,la acţiunile electorale ale PSD.

Fotografiile cu Geoană şi Manolea au apărut pe blogul jurnalistuluiCristian Şuţu, o parte dintre ele regăsindu-se şi pesite-ul PSD.

Conform postului Realitatea TV, AliodorManolea - psiholog, specialist în psihoenergetică, biosinergeticăşi programare neurolingvistică - l-a îsoţit pe Traian Băsescu întimpul campaniei la dezbaterile electorale. La cele douăintervenţii din campania electorală de la Realitatea TV şiRealitatea FM ale preşedintelui, Aliodor Manole l-a însoţit peTraian Băsescu şi a stat în timpul emisiei în apropiereapreşedintelui. El a fost alături de preşedinte şi la contruntareafinală, cu Mircea Geoană. Acesta ar fi fost lângă Băsescu şi înseara victoriei, pe treptele din Modrogan, potrivit RealitateaTV.

De altfel, Aliodor Manolea ar fi fost văzut de jurnalişti în maimulte rânduri la sediul de campanie al lui Traian Băsescu.

Fotografii în care Aliodor Manolea apare alături de TraianBăsescu la acţiunile electorale din campania pentru scrutinulprezidenţial din 2009 sunt publicate pe site-ul basescu.ro.

Avramescu: Cred cătrăim într-un regim al bufoneriei

Referindu-se la aceste informaţii, şeful Cancelarieipreşedintelui, Cătălin Avramescu, a declarat, marţi, pentruMEDIAFAX, că Aliodor Manolea nu are legătură cu Administraţiaprezidenţială şi a sugerat că eventuala prezenţă a acestuia lângăTraian Băsescu, în timpul campaniei prezidenţiale, poate fiexplicată de PDL.

"M-am uitat la figura acelui domn, în măsura în care am putut săo desluşesc pe ştirea difuzată, şi nu am recunoscut-o. Niciodată laCotroceni nu au fost astfel de discuţii, nici nu s-a menţionat nicimăcar în treacăt aşa ceva. Mi se pare, cu toată amploarea datăacestei dezbateri, se depăşesc limitele credibilului. Cred că trăimîntr-un regim al bufoneriei", a adăugat şeful Cancelarieiprezidenţiale.

Voinescu: Nu mi-lamintesc pe acest om ca parte a staff-ului decampanie

La rândul său, purtătorul de cuvânt al candidatului TraianBăsescu în campania pentru prezidenţiale, Sever Voinescu, adeclarat, pentru MEDIAFAX, că nu îşi aminteşte de Aliodor Manoleaca fiind parte a staff-ului de campanie.

"Nu mi-l amintesc pe acest om ca parte a staff-ului de campanie,ca parte decizională în staff", a mai spus Voinescu.

Bănicioiu: L-amvăzut pe la Kiseleff, a venit şi a discutat şi cumine

Pe de altă parte, şeful Tineretului Social-Democrat, NicolaeBănicioiu, a declarat, la Realitatea TV, că Aliodor Manolea a fostşi pe la sediul PSD. "L-am văzut pe la Kiseleff, nu ştiu dacă aveao treabă anume, a venit şi a discutat şi cu mine, m-a întrebat oproblemă de partid, cu câteva luni înainte de campanie, am crezutcă e membru de partid", a declarat Bănicioiu.

Mihaela Geoană afirmă că soţul său afost supus unor "atacuri energetice"

Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, sâmbătă seară,la Antena 3, că soţulsău a fost supus unor "atacuri energetice" ladezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţitaceste influenţe.

Mihaela Geoană a explicat astfel faptul că soţul său "nu aripostat foarte natural" la întrebarea lui Traian Băsescureferitoare la vizita la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, deşiştia că acest subiect va fi adus în discuţie şi avea variante derăspuns pregătite.

"Cred că a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar în salăoameni care lucrau la acest lucru", a spus soţia lideruluisocial-democrat.

Ea a precizat că această situaţie nu a fost pe toată duratadezbaterii, ci doar în anumite momente, "probabil decisive", pecare crede că soţul său le-a simţit.

Mihaela Geoană a susţinut că şi ea s-a simţit fără energie şi căa avut momente în care nu se putea concentra.

"Vreau să spun că am simţit foarte mult eu personal, nu aveamenergie, nu mă puteam concentra, nu puteam face lucruri, nu erameu", a declarat soţia liderului social-democrat.

Mircea Geoanănegase că s-ar fi simţit fără energie la dezbatereatelevizată

Cu o seară în urmă, la acelaşi post de televiziune, MirceaGeoană negase că s-ar fi simţit fără energie la dezbatereatelevizată din turul al doilea al prezidenţialelor, apreciind căacestea ar fi scuze puerile, însă afirmase că Traian Băsescuapelează la ajutorul unor persoane care au capacităţi paranormaleşi care au fost în sală în timpul dezbaterii respective.

"Eu am văzut în timpul dezbaterii, deci în dezbaterearespectivă, oameni care lucrează cu Băsescu pe acest domeniu,prezenţi exact în dreapta camerei de luat vederi. (...) Îşi făceautreaba. Ce făceau, ce nu făceau, nu ştiu, dar i-am văzut cu ochiimei, îi ştiu cine sunt. Şi i-am văzut şi la Cotroceni, în timpuldiscuţiilor cu partidele politice. Acelaşi cetăţean, stândliniştit, într-un colţ", a relatat liderul PSD.

Hrebenciuc: Băsescueste în formă maximă în ziua de joi, pentru că este ziua flăcăriiviolet

Coordonatorul campaniei electorale a PSD pentru prezidenţiale,Viorel Hrebenciuc, afirma, după scrutin, referindu-se la dezbatereafinală Băsescu - Geoană, că TraianBăsescu este în formă maximă în ziua de joi, pentru că este ziuaflăcării violet, iar cei ce se ocupă de ezoterie ştiuacest lucru. El a invocat faptul că la dezbatere, care a avut locîntr-o zi de joi, şi Băsescu şi lideri ai PDL purtau haineviolet.

"În ziua de joi, în general, Traian Băsescu este în forma maximăpentru că cel puţin cei care se ocupă de… ştiu ce înseamnă ziua dejoi, este ziua flăcării violete şi dacă aţi observat, toti cei dinPD purtau violet, şi cravatele, şi puloverele, şi puloverul pecare-l purta Băsescu, deci exista o filiaţie aici, dar e de cutotul altă natură. Eu cred în treaba asta", spunea Hrebenciuc.

Băsescu: Movul eculoarea anului

În replică, preşedintele Traian Băsescu a declarat că ce nu ştieViorel Hrebenciuc este că movul e culoarea anului.

"Totul pleacă de la o întâmplare. Pe 4 noiembrie, de ziua mea,de la o familie care ne e mai apropiată, nu spun prieteni, amprimit cadou un pulover mov şi o cămaşă cu dungi mov. Mi-au plăcutfoarte mult şi le-am purtat inclusiv în campanie… Mi se pare că laTimişoara am fost cu pulover mov şi cu o cămaşă cu dungi mov", aspus şeful statului.

La rândul său, după dezbaterea televizată, la care a primitcadou de la Mircea Geoană două cărţi, preşedintele Traian Băsescu adeclarat că a trimis "cât mai departe" de el cele două volume,deoarece are "micile" lui superstiţii.

"Nu le-am dus nici acasă, nici în birou nu le-am ţinut. Am şi eumicile mele superstiţii", a declarat Traian Băsescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici