Ambasada României la Kiev şi-a reluat activitatea

Ambasada României la Kiev şi-a reluat sâmbătă activitatea, a anunţat ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

276 afișări
Imaginea articolului Ambasada României la Kiev şi-a reluat activitatea

„Mă bucur să anunţ că începând de astăzi Ambasada României la Kiev şi-a reluat activitatea”, a scris sâmbătă pe Twitter Bogdan Aurescu.

Acesta suţine că România este pe deplin alături de partenerul său Ucraina în lupta sa curajoasă pentru libertate.

Ministrul de Externe anunţa încă de la începutul lunii mai intenţia de redeschidere a Ambasadei României din Kiev.

El a spus că tot personalul ambasadei a lucrat în continuare, chiar dacă a fost relocat la Bucureşti.

„I-am inclus în task force-ul care a fost activat la momentul în care a început conflictul pe 24 februarie şi au lucrat împreună cu colegii mei din acest Task Force, ţinând legătura cu autorităţile ucrainene, cu comunitatea românească din Ucraina.... Prin urmare, am încercat să compensăm această absenţă pe teren”, a spus Aurescu, la începutul lunii, la TVR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici