Ambasadoarea Suediei: Sprijinim cu tărie autorităţile române în lupta împotriva corupţiei

Ambasadoarea Suediei s-a întâlnit cu procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, după întrevedere pe contul de Facebook al Ambasadei suedeze fiind postată o declaraţie a diplomatei, care spune că sprijină "cu tărie" autorităţile române în determinarea lor de a lupta împotriva corupţiei.

1246 afișări
Imaginea articolului Ambasadoarea Suediei: Sprijinim cu tărie autorităţile române în lupta împotriva corupţiei

Ambasadoarea Suediei: Sprijinim cu tărie autorităţile române în lupta împotriva corupţiei (Imagine: Facebook)

"În cursul zilei de ieri (n.r. - marţi), ambasadorul Suediei la Bucureşti, Anneli Lindahl Kenny şi Alexander Peyre Dutrey, secretar I, au avut o întâlnire cu procurorul şef al DNA, Laura Kovesi", se arată în mesajul postat pe contul de Facebook al Ambasadei Suediei la Bucureşti.

"Guvernul Suediei este un ferm susţinător al transparenţei şi al statului de drept. Este foarte încurajator să vedem profesionalismul şi integritatea de care dau dovada DNA şi personalul acesteia. Sprijinim cu tărie autorităţile române în determinarea acestora de a lupta împotriva corupţiei şi le urăm succes în continuarea muncii importante pe care acestea o desfăşoară", a declarat ambasadoarea Anneli Lindahl Kenny.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici