Ambasadorul Rusiei la Washington solicită discuţii pentru a defini viitorul şi forma ordinii mondiale: „două civilizaţii s-au ciocnit, iar rezultatul coliziunii este unul singur”

Anatoli Antonov spune că ideea discutării viitorului european şi mondial de către „10 sau 12 ţări” nu este nouă: ”O astfel de idee există în unele cercuri progresiste din Statele Unite ale Americii”.

37817 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Rusiei la Washington solicită discuţii pentru a defini viitorul şi forma ordinii mondiale: „două civilizaţii s-au ciocnit, iar rezultatul coliziunii este unul singur”

FOTO Twitter

Ambasadorul Rusiei la Washington, Anatoli Antonov, a declarat, conform TASS, că sunt necesare discuţii pentru a determina forma ordinii mondiale în diverse domenii.
 
„Avem nevoie de negocieri în care să putem defini forma ordinii mondiale. În timp ce, de exemplu, pentru mine lucrurile sunt clare în domeniul politico-militar, există întrebări foarte mari în domeniul economic”, a declarat diplomatul la televiziunea Rossiya-24, citat de agenţia rusească de ştiri rusă TASS.
 
Antonov argumentează că ideea discutării viitorului european şi mondial de către „10 sau 12 ţări” nu este nouă: „O astfel de idee există în unele cercuri progresiste din Statele Unite ale Americii, în ceea ce priveşte gândirea unei noi ordini internaţionale”.
 
Deocamdată „două civilizaţii s-au ciocnit, iar rezultatul coliziunii este unul singur. Totul depinde de noi: dacă vom fi capabili să rezistăm acestei presiuni, dacă vom fi capabili să ne menţinem ferm pe picioarele noastre şi, cel mai important, dacă vom fi capabili să ne refacem rapid economia şi să obţinem potenţialul economic şi militar care îi va obliga (pe Occidentul colectiv - TASS) să vorbească cu noi de la egal la egal”, a mai spus ambasadorul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici