Ana Maria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi Nicolae Şerbu, noi membri PRM

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că Ana Maria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi Nicolae Şerbu s-au înscris în partid, ocazie cu care se va ameliora media de vârstă a partidului.

486 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi Nicolae Şerbu, noi membri PRM

Ana Maria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi Nicolae Şerbu, noi membri PRM (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Fiind mai mult ca sigur un an electoral noi ne strângem rândurile. Practicăm cu şi mai multă determinare politica porţilor deschise, în aşa fel încât astăzi primim noi membri, tineri, în PRM, care vor avea locul bine determinat, însărcinările lor. Cu ocazia asta vom ameliora media de vârstă a partidului, în sensul că sunt oameni tineri şi foarte tineri, dar vom îmbunătăţi şi proporţia de reprezentante a sexului frumos. Îmi face plăcere să vă anunţ că, din proprie iniţiativă şi de bună voie, nesiliţi de nimeni, cum se spune, i-am primit azi în partid pe Ana-Maria Prodan, pe Laurenţiu Reghecampf, soţul ei, şi pe Nicolae Şerbu, care, de asemenea, e un om de sport, având în vedere că este proprietarul de drept al cunoscutului circuit automobilistic de formula 3", a declarat Cornel Vadim Tudor.

Despre Ana Maria Prodan, liderul PRM a spus că este un foarte bun manager de sport, iar despre Laurenţiu Reghecampf că a fost tot timpul un om de caracter, un fotbalist de bază.

"Dacă vă întrebaţi la ce îi vom folosi, noi avem un departament de sport şi cred că Ana Maria ar fi foarte potrivită să ne ajute pentru o mai bună desfăşurare a activităţii acestui departament. Într-o vreme în care românilor le-au rămas din ce în ce mai puţine bucurii (...) sportul rămâne chiar unul din ultimele prilejuri de bucurie", a adăugat preşedintele PRM.

Ana Maria Prodan a afirmat că a ajuns la o anumită maturitate, că a făcut ceva în viaţa ei, că a făcut o carieră în sport.

"Mi-am făcut o facultate de drept şi consider că sunt suficient de şcolită să pot să stau lângă asemenea oameni. Este o onoare pentru mine. De ce PRM? pentru că în acest partid mă regăsesc. Cred că sunt un temperament vulcanic, am ceva, deci, în comun cu membrii prezidiului şi sunt un om deranjant de sincer. Cred că astea sunt lucrurile care m-au făcut să aleg dintre atâtea partide din România. Este partidul poporului. (...) Cred că este un partid în care te exprimi liber, unde nimeni nu-ţi pune mâna la gură", a spus Ana Maria Prodan.

Ea a adăugat că, în urma discuţiei cu preşedintele PRM, şi-a dat seama că trebuie să fie mândră că e româncă şi să lupte alături de oamenii care şi-au făcut un nume deja, nominalizându-i pe Codrin Ştefănescu şi Dan Claudiu Tănăsescu.

"Sunt foarte bucuros că mă aflu aici, lângă domnul Vadim, mai ales că noi am fost în foarte multe deplasări împreună. Chiar îmi doresc să fac lucru ăsta, mai ales în ceea ce mă pricep cel mai mult, în sport. Aş vrea să ajut, aş vrea să vedeţi că se întâmplă foarte multe lucruri care nu sunt la locul lor. Mă refer la şcolile unde copii ar trebui să facă mai mult sport. Mă gândesc la copii mei, care vor merge la şcoală şi cred că nu e normal ca un copil să nu fie obişnuit să meargă să alege. Părerea mea este fotbalul, în general sportul a reprezentat ceva. Peste tot auzeam numai de România, toată lumea era bucuroasă, acum, din păcate, nu auzim decât scandaluri şi din când în când mai răsare câte un sportiv. Eu asta aş vrea să fac împreună cu ceilalţi membri ai partidului, să reuşim să facem ceva pentru sportul românesc", a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Cel de-al treilea nou membru PRM, Nicolae Şerbu, a afirmat că s-a înscris în PRM pentru că "a venit timpul, că are studiile necesare, energia şi experienţa necesară".

"România Mare pentru că este un partid, unicul partid justiţiar, care într-adevăr luptă pentru drepturile românilor", a spus Şerbu, care însă nu a amintit că a fost candidat PNŢCD la Primăria sectorului 6 din Capitală.

Corneliu Vadim Tudor a mai spus că vor fi reorganizate unele departamente ale partidului şi că acestora li se vor "găsi locul care li se potriveşte".

"Fiecare poate fi un bun parlamentar în felul său, dar până la Parlament mai sunt atâtea posibilităţi... de la microcosmosul până la macrocosmosul structurilor societăţii româneşti", a răspuns liderul PRM cu privire la posibilitatea ca cei trei să candideze pentru un fotoliu de parlamentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici