Anastase: Năstase se apropie rapid de periferia politicii

Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase a declarat sâmbătă că Adrian Năstase "se apropie rapid de periferia politicii" şi că, în ce o priveşte, va continua să respecte regulile pe care Năstase le-ar dori "călcate în picioare".

18 afișări
Imaginea articolului Anastase: Năstase se apropie rapid de periferia politicii

Anastase: Năstase se apropie rapid de periferia politicii (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Mă deranjează faptul că nu este capabilă (Roberta Anastase - n.r.) să judece cu propria ei minte, nu vrea să judece, să decidă, să acţioneze. De fiecare dată când apare o problemă se ridică de la masă, merge să dea un telefon, se întoarce şi transmite, probabil, pentru Biroul Permanent al Camerei", a spus Năstase despre Anastase, sâmbătă, la Ploieşti.

Deputatul social-democrat a adăugat că acesta "este, de fapt, un mod de a transforma Parlamentul într-o anexă a lui Traian Băsescu".

Anastase susţine că liderul PSD, "prin astfel de ‎declaraţii, nu va ajunge mai aproape de o nouă funcţie publică, ceea ce reprezintă ‎singurul său scop în viaţă. Din contră, se va apropia de periferia politicii".

"Există reguli pe care, noi ceilalţi, le respectăm şi nu considerăm că trebuie să le călcăm în picioare aşa cum ar dori domnia sa. Eu una, voi respecta aceste reguli, chiar dacă Adrian Năstase va revărsa asupra mea tot şuvoiul de resentimente şi frustrări de care am mai avut parte şi atunci când a facut tot ce a fost omeneşte posibil să se folosească de instituţia Parlamentului pentru a nu se confrunta cu justiţia", mai spune Anastase, într-o declaraţie remisă Agenţiei MEDIAFAX.

Prezent sâmbătă la Ploieşti, unde a participat la Conferinţa Municipală a PSD Ploieşti, în cadrul căreia au fost alese structurile de conducere ale acestei organizaţii, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a criticat-o în discursul său pe Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, despre care a afirmat că "nu este capabilă să judece cu propria ei minte, nu vrea să judece, să decidă, să acţioneze".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici