Anastase: Nu ştiu de o demisie a lui Frunzăverde din PDL, nu am această informaţie

Prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a declarat, marţi, că nu ştie nimic de demisia din partid a prim-vicepreşedintelui PDL Sorin Frunzăverde, arătând că a fost toată ziua în plenul Camerei Deputaţilor.

268 afișări
Imaginea articolului Anastase: Nu ştiu de o demisie a lui Frunzăverde din PDL, nu am această informaţie

Roberta Anastase (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebată de demisia lui Sorin Frunzăverde din PDL, Roberta Anstase a spus: "Nu ştiu, nu am această informaţie, ştiţi foarte bine că am fost în plen toată ziua, nu ştiu nimic despre acest lucru".

Preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că Sorin Frunzăverde va candida din partea USL la şefia Consiliului Judeţean.

Marcel Vela a explicat că Frunzăverde va candida din partea USL, însă ca reprezentant al PNL.

El a mai spus că, "deocamdată", Frunzăverde nu s-a înscris în PNL.

"Confirm candidatura - nu înscrierea, pentru că nu am procedat încă la aspectele tehnice - din partea USL, respectiv a PNL a lui Sorin Frunzăverde la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin", a declarat Marcel Vela pentru MEDIAFAX.

Anterior, surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde demisionează din formaţiunea democrat-liberală şi va candida din partea PNL la alegerile din iunie pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

"Frunzăverde va fi candidatul nostru la preşedinţia CJ Caraş-Severin", au mai declarat surse din PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici