Anastase: Voi propune Biroului Permanent suspendarea activităţii Comisiei Udrea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, că va propune Biroului Permanent al acestei Camere suspendarea activităţii Comisiei de anchetă în cazul ministrului Turismului, Elena Udrea.

23 afișări
Imaginea articolului Anastase: Voi propune Biroului Permanent suspendarea activităţii Comisiei Udrea

Anastase: Voi propune Biroului Permanent suspendarea activităţii Comisiei Udrea (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

Ministrul Turismului, Elena Udrea

Preşedintele Camerei Deputaţilor a anunţat, într-o conferinţă de presă, că a decis convocarea Biroului Permanent al Camerei pentru ziua de miercuri, la ora 14.00.

Anastase a precizat că va propune conducerii Camerei suspendarea activităţii comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea, pe motiv că această comisie are alte obiective decât cele votate de plenul Camerei Deptuaţilor.

Roberta Anastase a precizat că scopul şedinţei Biroului Permanent convocat de ea pentru miercuri este de a discuta stenogramele apărute în presă privind activitatea comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea.

Anastase a menţionat că această comisie parlamentară de anchetă a fost votată de plen şi avea ca obiectiv verificarea legalităţii şi a modului în care sunt cheltuiţi banii publici, dar că, din stenogramele apărute în presă, reiese că "membrii comisiei şi-au propus să-i construiască un dosar penal doamnei ministru (Elena Udrea - n.r.)".

"Voi propune Biroului Permanent să suspende activitatea comisiei de anchetă, pentru că, aşa funcţionează în acest moment, funcţionează având alte obiective", a spus Anastase.

Ea a precizat că are un punct de vedere personal, arătând că, dacă ar mai fi ceva de salvat din imaginea Parlamentului, acest lucru s-ar face prin demisia unor membri ai comisiei.

PDL cere oficial desfiinţarea Comisiei Udrea, a anunţat, luni, prim-vicepreşedintele Adriean Videanu, după şedinţa conducerii democrat-liberale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici