Andreea Paul, despre comisia comună pe cazul Călăraşi: Tema nu are ce căuta în Parlament

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, miercuri, că o comisie parlamentară pe "cazul Călăraşi" este la fel de oportună precum Comisia Roşia Montană şi că PDL a spus de la început că nu are ce căuta această temă în Parlament, deoarece Legislativul nu se poate substitui DNA şi justiţiei.

108 afișări
Imaginea articolului Andreea Paul, despre comisia comună pe cazul Călăraşi: Tema nu are ce căuta în Parlament

Andreea Paul, despre comisia comună pe cazul Călăraşi: Tema nu are ce căuta în Parlament

Întrebată de opinia PDL privind înfiinţarea unei comisii comune parlamentare pe "cazul Călăraşi", Andreea Paul a spus: "Această comisie este la fel de oportună ca şi crearea Comsiei Roşia Montană".

"Deşi PDL a invocat de la început inutilitatea acestei comisii şi ineficienţa unei astfel de comisii parlamentare, că nu se cade ca Parlamentul să facă o lege cu dedicaţie pentru o companie privată, iar, în acest caz concret, Parlamentul României nu se poate substitui Parchetului, sau DNA sau instanţei care trebuie să-şi spună punctul de vedere pentru un caz unde se invocă suspiciuni", a adăugat Paul.

Ea a mai spus că USL este într-o goană permanentă pentru a veni cu teme care să acopere interesele majore ale românilor.

"USL este într-o goană permanentă pentru a veni cu teme care să acopere dezbaterea publică, intertesele majore ale românlor: absenţa locurilor de muncă, sărăcia şi absenţa veniturilor bugetare pentru că evaziunea înfloreşte, nu se vorbeşte despre şomaj, despre 74 firme care intră zilnic în insolvenţă, alocaţii, pensii, dar se vorbeşte din plin despre teme exclusiv politicianiste", a arătat Paul.

Ea a adăugat că nici măcar liberalii nu au fost consultaţi în legătură cu înfiinţarea acestei comisii şi că trebuie să se lămurească în interiorul USL.

"Aţi văzut că nici liberalii nu au fost nu au fost consultaţi în ceea ce priveşte crearea acestei comisii parlamentare, să se lămurească în interiorul lor. PDL a spus explicit de la bun ănceput, de când au aruncat tema pe piaţă, că nu are ce căuta în Parlamentul României", a spus Paul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici