Andreea Paul: Un primar PSD din judeţul Satu Mare l-a bătut pe un viceprimar de la PDL

Vicepreşedintele PDL Andreea Paul afirmă, într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că viceprimarul PDL al unei localităţi din Satu Mare a fost bătut de către primarul Ghoerghe Copil (PSD), ea precizând că reprezentantul PDL este internat în spital.

269 afișări
Imaginea articolului Andreea Paul: Un primar PSD din judeţul Satu Mare l-a bătut pe un viceprimar de la PDL

Andreea Paul (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"În ce lume trăim totuşi? În Călineşti Oaş (Satu Mare) a fost bătut viceprimarul PDL Birtoc Dinu de către primarul PSD Copil Gheorghe. Pe mâinile cui încape Puterea? Pe cele ale lui Copil Gheorghe, primarul care şi-a arătat astfel competenţa agresându-şi fizic opozantul? De data asta a depăşit orice limite omeneşti: Birtoc Dinu este în spital. De când au încăput frâiele Primăriei Călineşti pe mâinile primarului Copil, acesta s-a folosit de funcţia sa, în mod repetat, într-un singur sens: anularea fizică a celui care-i atrage atenţia despre lipsa sa de eficienţă, cât şi despre jocurile sale necurate. Aşa ceva nu este omeneşte admisibil", scrie Andreea Paul, într-un comunicat intitulat "Justiţie pentru Birtoc Dinu!".

Ea afirmă că este momentul ca Poliţia şi Procuratura din Satu Mare să-şi facă datoria eficient.

"În calitate de deputat de Satu Mare, voi face interpelări în Parlamentul României ale ministrului Administraţiei şi Internelor până la rezolvarea cazului. Cer o delimitare imediată a liderilor Victor Ponta şi Crin Antonescu de primarul lor, Copil Gheorghe. Astfel, ar fi o dovadă că măcar şefii de alianţă ai primarului Copil ştiu la ce foloseşte Puterea!", se mai arată în comunicatul Andreei Paul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici