Andreea Paul Vass a renunţat să candideze pentru funcţia de preşedinte al OFPDL

Consilierul primului ministru Andreea Paul Vass a renunţat să candideze pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei a PDL şi a anunţat, joi, că o susţine pe Sulfina Barbu, ea precizând că se înscrie în cursa pentru postul de prim-vicepreşedinte al organizaţiei.

281 afișări
Imaginea articolului Andreea Paul Vass a renunţat să candideze pentru funcţia de preşedinte al OFPDL

Andreea Paul Vass (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Andreea Paul Vass a vorbit la lansarea candidaturii Sulfinei Barbu despre reprezentarea femeii în politică şi a spus că PDL are femei puternice în partid, nominalizându-le pe Roberta Anastase, Elena Udrea, Anca Boagiu, Monica Macovei, Elena Băsescu şi Oana Badea.

Vass a spus că Robertei Anastase i-a fost dat să ducă o cruce foarte grea şi că nu a susţinut-o aproape nimeni atunci când a vrut să introducă transparenţa la votul din Parlament.

Despre Elena Băsescu, Vass a spus că "a dus povara tinereţii şi pe frunte şi pe spate", precizând că aceasta "are o pilă: este tânără, frumoasă, dar mai ales este fiica preşedintelui". "Şi pentru asta trebuie să o pedepsim dur, foarte dur. Pentru că uităm că atunci când emoţia se împleteşte cu oboseala - şi noi ştim ce înseamnă oboseala într-o campanie electorală - poate să joace feste frumoase limbii române", a adăugat Vass.

Consiliera premierului a mai spus că în PDL sunt două femei greu de egalat, Elena Udrea şi Anca Boagiu, precum şi "o doamnă grozavă", Monica Macovei, care a adus tema integrităţii în politică.

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, şi-a lansat, joi, candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Organizaţiei de Femei a PDL, cu moţiunea "Forţa femeilor PDL - România 2020", avându-le alături, printre altele, pe Elena Băsescu şi Andreea Paul Vass.

Adreea Paul Vass declarase, în 7 septembrie, pentru MEDIAFAX, că va candida pentru preşedinţia Organizaţiei de femei a PDL, arătând că poate întări organizaţia, aduce "prospeţime" şi "chiar Traian Băsescu vede o soluţie în întărirea organizaţiei de femei pentru a reforma partidul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici