Andronescu:Voi prezenta proiectul privind "Spiru Haret" în şedinţa BPN al PSD de săptămâna viitoare

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri seară, la Iaşi, că va prezenta proiectul de ordonanţă privind Universitatea "Spiru Haret" în şedinţa Biroului Permanent al PSD de săptămâna viitoare.

24 afișări
Imaginea articolului Andronescu:Voi prezenta proiectul privind "Spiru Haret" în şedinţa BPN al PSD de săptămâna viitoare

Andronescu:Voi prezenta proiectul privind "Spiru Haret" în şedinţa BPN al PSD de săptămâna viitoare (Imagine: Mediafax Foto)

"Am iniţiat proiectul care priveşte Universitatea «Spiru Haret» şi îl voi prezenta în şedinţa Biroului Permanent al PSD de săptămâna viitoare", a afirmat Andronescu.

Ministrul Educaţiei a menţionat că nu ştie de unde au apărut "zvonurile" privind o eventuală retragere a sprijinului politic.

Liderul PSD, Mircea Geoană, ar fi nemulţumit de prestaţia ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, care ar fi pus PSD în situaţii "delicate" atât în cazul "Spiru Haret", dar şi în cazul subiectelor de la teza unică, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici