Antonescu a câştigat potrivit declaraţiei sale de avere 61.556 lei indemnizaţie de senator

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a obţinut venituri, în ultimul an fiscal încheiat, doar din indemnizaţia de parlamentar, el menţionând, în ultima declaraţie de avere, aceleaşi sume în conturi, aceeaşi locuinţă şi faptul că nu deţine autovehicule sau bijuterii.

16 afișări
Imaginea articolului Antonescu a câştigat potrivit declaraţiei sale de avere 61.556 lei indemnizaţie de senator

Antonescu a câştigat potrivit declaraţiei sale de avere 61.556 lei indemnizaţie de senator (Imagine: Mediafax Foto)

Conform declaraţie de avere, depuse în 27 mai şi postate pe site-ul Senatului marţi, singurul venit al preşedintelui PNL este indemnizaţia primită de la Senat pentru calitatea de senator, de unde a încasat 61.556 lei, dar şi pensia de urmaş şi alocaţia fiicei sale care însumează 2.500 de lei anual.

În declaraţia din decembrie 2008, Antonescu menţiona că de la Camera Deputaţilor a încasat indemnizaţii însumând 63.606 lei.

Pe de altă parte, Crin Antonescu deţine aceleaşi sume de bani în conturi, pe care le-a declarat şi la sfârşitul anului trecut, având un cont de 10.000 de euro şi alte două conturi a câte 5.000 de dolari fiecare.

Potrivit declaraţiei de avere, liderul PNL nu deţine autovehicule, bijuterii, nu a primit cadouri şi nu are datorii.

El deţine un apartament de 96 de metri pătraţi în Bucureşti, cumpărat în 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici