Antonescu: Am votat pentru începutul unei noi epoci a politicii româneşti

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică dimineaţă, după ce şi-a exprimat votul la euroalegeri, că a votat pentru o bună reprezentare în PE pentru oameni care au confirmat, dar mai ales pentru începutul unei noi epoci a politicii româneşti.

20 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Am votat pentru începutul unei noi epoci a politicii româneşti

Preşedintele PNL, Crin Antonescu (Montaj foto)

"Am votat pentru o bună reprezentare în PE pentru oameni care au confirmat şi mai ales pentru un început de speranţă în România, pentru începutul unei noi epoci a politicii româneşti", a susţinut Crin Antonescu.

Liderul liberalilor a subliniat că, în opinia sa, există această speranţă, care pentru el începe cu votul de astăzi.

Întrebat cum se simte, având în vedere că a votat pentru prima oară în calitate de preşedinte al PNL, Antonescu a replicat: "Cam la fel".

"În privinţa votului, nu e nicio diferenţă, am votat întotdeauna acelaşi partid, pe care l-am votat şi azi ca preşedinte", a spus Antonescu.

Întrebat ce le vor aduce românilor aceste alegeri europarlamentare, liderul PNL a menţionat că speră să aducă parlamentari competenţi, ţinând să adauge că speră că aceste alegeri vor da un semnal puternic, că nu se mai poate face politică oricum în România.

"Sper că alegerile le va aduce parlamentari competenţi şi dedicaţi la Bruxelles şi sper că vor da în ţară un semnal puternic că nu se mai poate face politică oricum, adică minţind, adică nepăsându-ţi de cel care de fapt îţi dă mandatul pentru a-l reprezenta", a apreciat Crin Antonescu.

Liderul PNL a votat la o secţie situată pe strada Matei Basarab din Capitală.

Când a sosit la secţia de votare, Antonescu a ţinut să facă o glumă la adresa ziariştilor sosiţi în număr mare, spunând: "Am crezut că sunt votanţii aici, la coadă, când colo eraţi voi!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici