Antonescu: Băsescu şi Geoană au guvernat România într-o batjocură fără precedent

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Lugoj, în discursul susţinut în faţa susţinătorilor candidaturii sale la Preşedinţie, că nu el a fost aliat cu PSD, ci Traian Băsescu, iar acesta, împreună cu Mircea Geoană, au "guvernat România într-o batjocură fără precedent".

42 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Băsescu şi Geoană au guvernat România într-o batjocură fără precedent

Antonescu: Băsescu şi Geoană au guvernat România într-o batjocură fără precedent (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Antonescu a spus că Traian Băsescu şi Mircea Geoană sunt doi oameni "din interiorul sistemului".

"Sunt unii care cred că n-avem şanse suficient de mari, cei care cred sondajele ce se publică la comandă şi ne arată o bătălie care s-ar da între doi oameni şi nu întâmplător sunt doi oameni din interiorul sistemului, adică Traian Băsescu şi Mircea Geoană, cei doi oameni care au fost aliaţi", a spus Antonescu.

El a susţinut că Traian Băsescu şi Mircea Geoană "au guvernat România într-o batjocură fără precedent".

"Eu nu am fost aliat niciodată nici cu domnul Iliescu, nici cu domnul Vanghelie, nici cu domnul Voiculescu, nici cu domnul Hrebenciuc. Domnul Traian Băsescu, cel care ţipă astăzi împotriva acestor domni, a fost aliat, până acum două săptămâni, vreme de nouă luni, cu ei, au furat România de au spart, au guvernat România într-o batjocură fără precedent în care s-au certat în fiecare zi şi astăzi îşi scot ochii", a spus Antonescu.

Liderul PNL a susţinut că lupta la alegerile prezidenţiale nu se va da doar între Traian Băsescu şi Mircea Geoană şi a dat ca argument faptul că vicepreşedintele SUA, Joe Biden, s-a întâlnit şi cu el.

"Cei care încearcă să convingă că lupta e numai între cei doi nu au nicio şansă. Şi vă dau un argument mai solid decât sondajele pe care le cunosc şi care îmi dau şanse foarte bune. Dumneavoastră credeţi că vicepreşedintele SUA s-ar fi întâlnit şi cu altcineva dacă ar fi fost convins că domnul Băsescu ar fi fost reales cu siguranţă? Vă spun eu, nu. Dumneavoastră credeţi că vicepreşedintele SUA s-ar fi întâlnit şi cu altcineva decât cu preşedintele ţării şi, eventual, cu preşedintele Senatului României, dacă nu ar fi ştiut că lupta asta se dă în trei şi că trei oameni au şanse? Vă spun eu că nu", a afirmat Antonescu.

El i-a sfătuit pe cei prezenţi în sala Teatrului Municipal din Lugoj să creadă mai mult în "gesturile politice ale oamenilor de la distanţă" decât în sondaje.

"Şi credeţi mai degrabă în gesturile politice pe care oameni de la distanţă le fac decât în sondajele cu care unii sau alţii încearcă să ne mintă", a conchis Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici