Antonescu: Băsescu spunând că m-ar vota a obţinut deja "pesedişti speriaţi". Profită de lipsa de minte

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seară, că prin anunţul că l-ar vota în turul al doilea al prezidenţialelor, şeful statului a obţinut "pesedişti speriaţi", care ar putea fi numele unui tablou sau film, şi a comentat că Traian Băsescu "profită de lipsa de minte a unora".

695 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Băsescu spunând că m-ar vota a obţinut deja "pesedişti speriaţi". Profită de lipsa de minte

Antonescu: Băsescu spunând că m-ar vota a obţinut deja "pesedişti speriaţi". Profită de lipsa de minte (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Întrebat dacă Traian Băsescu îi oferă în realitate un sprijin atunci când susţine că l-ar vota în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, dacă ar fi să aleagă între el şi Victor Ponta, Antonescu a răspuns: "Nu, nu-mi oferă, nu mi-ar putea oferi o susţinere, ştie şi Traian Băsescu că toate lucrurile care ne-au despărţit şi ne despart în continuare sunt la locul lor. E un joc politic, nu pot să mă arăt mirat (...) E foarte clar, domnul Băsescu joacă. Încearcă să joace pe terenul central şi până la urmă profită şi de lipsa de minte a unora. În momentul în care vine şi spune o să-l votez pe Antonescu în turul doi, trebuie că ai o problemă ca să tragi de aici concluzia că Antonescu s-a aliat cu Băsescu, că rupe USL, sau că Băsescu s-a aliat cu Antonescu", a afirmat preşedintele PNL, la Digi 24.

De asemenea, el a menţionat că scopul demersului şefului statului este chiar rezultatul public al tensiunilor din USL şi al neîncrederii.

"Deja a obţinut anumite tensiuni în USL, pesedişti speriaţi - acesta poate fi şi titlul unui tabou sau al unui film - cum m-am înţeles eu cu Traian Băsescu (...) Se pot obţine lucruri spectaculoase. Într-un fel, domnul Băsescu are cu ce să se joace", a comentat liderul PNL.

De asemenea, el a precizat că, atâta vreme cât a existat încredere între liderii USL, "lucrurile au mers spectaculos" şi s-au făcut negocieri "îngrozitor de grele foarte repede" şi s-au "adus chestiuni care păreau ca apa şi uleiul între pesedişti şi penelişti".

"Domnul Băsescu e artist al poporului în privinţa asta: când atingi acolo chirurgical, la nerv şi îi sperii pe cei din PSD cum că e posibil că s-a înţeles Antonescu cu mine, deja s-a atins o parte", a mai spus preşedintele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici