Antonescu: Conferinţa lui Iohannis, de manual, perfect, chirurgical, laparoscopic, nu curge sânge

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că apariţia publică a lui Klaus Iohannis în conferinţa de presă de astăzi a fost "de manual, perfect, chirurgical, laparoscopic, nici nu curge sânge".

1215 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Conferinţa lui Iohannis, de manual, perfect, chirurgical, laparoscopic, nu curge sânge

Antonescu: Conferinţa lui Iohannis, de manual, perfect, chirurgical, laparoscopic, nu curge sânge

"După părerea mea, conferinţa de presă a lui Klaus Iohannis a fost de manual, perfect, chirurgical, laparoscopic, nici nu curge sânge. V-a spus tot, absolut tot, şi nu am nimis de adăugat", a comentat Crin Antonescu, la Senat.

El a precizat că nu doreşte să adauge nimic la ceea ce "complet şi foarte exact a spus Klaus Iohannis", menţionând că şi premierul Ponta a "confirmat în mare măsură, după aceea".

Despre votul în Parlament, pe noua formulă guvernamentală, Antonescu a declarat că, dacă marţi discuţiile vor decurge normal, se va putea face o reuniune a plenului chiar miercuri, dar că "rămâne de văzut".

Crin Antonescu a mai spus că nu are emoţii privind votul în plen. "Nu avem de ce să avem emoţii, dacă avem o înţelegere încheiată la nivelul alianţei, pentru că avem o majoritate de peste 70% în Parlament", a spus el.

Antonescu a arătat că nu se pune problema unor rocade, ministerele fiind clare şi a ţinut să afirme că nu s-a discutat "suficient în şedinţa USL, de vreme ce mai are loc o şedinţă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici