Antonescu: Cred că alianţa cu PC va fi înregistrată luni la tribunal, stăm sub imperativul urgenţei

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că, în opinia sa, alianţa PNL-PC va fi înregistrată la tribunal luni, după ce acesta va fi validată de către forurile de conducere ale celor două formaţiuni, întrucât se acţionează "sub imperativul urgenţei".

15 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Cred că alianţa cu PC va fi înregistrată luni la tribunal, stăm sub imperativul urgenţei

Antonescu: Cred că alianţa cu PC va fi înregistrată luni la tribunal, stăm sub imperativul urgenţei (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat dacă există posibilitatea ca alianţa PNL-PC să fie înregistrată la tribunal luni, Antonescu a răspuns pozitiv.

"Cred că da. Noi acţionăm, aşa cum aţi văzut, cât se poate de repede, pentru că stăm sub imperativul urgenţei, pentru că România are nevoie cât mai curând de toate mişcările politice necesare spre a-i da şansa să scape de această dictatură portocalie".

Conducerile PNL şi PC au decis, miercuri, constituirea unei alianţe a celor două partide, care cel mai probabil se va numi "Alianţa de centru-dreapta" şi care va avea candidaţi comuni la alegerile din 2012 şi 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici