Antonescu: Decizia PC de excludere a lui Ciuhodaru, cât se poate de justă

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat joi că decizia PC privind excluderea lui Tudor Ciuhodaru din partid este cât se poate de justă, el apreciind că USL nu poate umbla cu jumătăţi de măsură, nu poate proceda ca la tarabă şi nici negocia la nesfârşit cu personaje care joacă la două capete.

395 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Decizia PC de excludere a lui Ciuhodaru, cât se poate de justă

Crin Antonescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"PC a luat o decizie cât se poate justă şi clară. Nu putem umbla cu jumătăţi de măsură, nu putem proceda ca la tarabă, nu putem negocia la nesfârşit cu personaje care joacă la două capete", a spus Antonescu.

El a precizat, râspunzând unei întrebări care viza propunerea PC de instituire a unor sancţiuni pentru atacurile între partidele membre USL, că PNL este de acord cu orice demers care asigură unitatea şi eficienţa Uniunii.

"Discutăm în detaliu, nu ştiu exact ce propune PC, vom discuta cu toată seriozitatea. Cred că perioada care urmează va lipezi lucrurile, cum s-a limpezit cazul Ciuhodaru. Nu putem să ne ascundem după deget, după cum nu poate să se ascundă nici puterea", a spus Antonescu.

Deputatul Tudor Ciuhodaru a fost exclus, joi, din Partidul Conservator.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici