Antonescu despre insultele lui Stănişoară la adresa sa: Sigur nu te bucuri, dacă eşti normal la cap

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, joi, de jurnalişti, dacă a "trecut" peste insultele pe care Mihai Stănişoară i le-a adresat din calitatea de membru al PDL, el arătând că, dacă eşti "normal la cap", nu te bucuri când eşti atacat sau criticat.

358 afișări
Imaginea articolului Antonescu despre insultele lui Stănişoară la adresa sa: Sigur nu te bucuri, dacă eşti normal la cap

Mihai Stănişoară (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Sigur că atunci când eşti criticat, atacat, insultat, nu te bucuri, dacă eşti normal la cap. Nu te bucuri. Numai că în politică nu poţi spune aceste lucruri", a spus Antonescu.

El a arătat că, din punctul său de vedere, e mult mai important ceea ce se poate construi în politică, precizând că Mihai Stănişoară nu a fost unul dintre personajele foarte vocale sau foarte prezente ale PDL în "această bătălie polemică".

Antonescu a spus, totodată, răspunzând unei întrebări, că nu el i-a cerut lui Stănişoară să-şi şteargă de pe blogul personal declaraţiile critice la adresa sa sau a USL/PNL.

"Nu ştiu acest lucru, nu l-am pus eu pe domnul Stănişoară, ştiţi că nu-s pasionat de bloguri. Pe de altă parte, nu putem sta să blocăm proiecte politice, cel puţin eu, din acel motiv, că la un moment dat uite ce a spus Stănişoară despre mine", a spus Antonescu.

Întrebat dacă ar mai fi dispus să mai primească în partid alte persoane care l-au atacat în trecut, dar despre care crede că ar putea să aibă o contribuţie la PNL, Antonescu a precizat că nu caută astfel de persoane "cu lumânarea".

"Nu le caut cu lumânarea. Dar dacă sunt oameni despre care cred că au ceva de spus, că pot contribui la un proiect, al întărirea USL, la întărirea PNL ca partid de dreapta, dacă am această convingere, nu mă blochez în faptul că la un moment dat m-au criticat sau au spus un lucru sau altul", a precizat Antonescu.

Întrebat dacă ar fi disupus să-l primească inclusiv pe Vasiel Blaga în PNL, pe aceste considerente, în situaţia în care ar pierde şefia PDL, Antonescu a râs şi a plecat spre sala de şedinţe a BPN al PNL.

"Să ştiţi că am plecat ca să nu mă întrebaţi după aia de ceilalţi contracandidaţi", le-a spus Antonescu jurnaliştilor, în timp ce se îndrepta spre sala de şedinţe a PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici