Antonescu, despre "ofertele" PPDD şi UDMR: Sunt glume, o stare de spirit relaxată, rămânem pe poziţii

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la ieşirea de la Congresul PSD, că declaraţiile şi glumele despre oferta PPDD şi UDMR către PSD arată o stare de spirit relaxată, dar lupta politică rămâne la fel de ascuţită, menţionând că reevaluarea formaţiunii maghiare nu este necesară.

192 afișări
Imaginea articolului Antonescu, despre "ofertele" PPDD şi UDMR: Sunt glume, o stare de spirit relaxată, rămânem pe poziţii

Crin Antonescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Antonescu a fost întrebat cum a văzut declaraţiile de la Congresul PSD, respectiv glumele cu oferta PPDD şi UDMR pentru PSD.

"Sunt după părerea mea şi aceste glume şi starea de spirit relaxată (...). Faptul că putem să facem glume, cum ar fi cele ale reprezentanţei PP-DD sau UDMR (...) sigur că râde cineva la ele. Sunt un semn de normalitate care nu înseamnă deloc că lupta politică n-ar fi la fel de ascuţită, că poziţiile – celor care le au, că nu toţi au poziţii pe lumea asta – rămân...aşa încât din ce am putut eu asista a fost o atmosferă foarte plăcută şi normală pentru un eveniment politic într-o democraţie", a răspuns Antonescu.

În ceea ce priveşte reevaluarea UDMR, liderul PNL a precizat că a indicat clar ce nu va reevalua, iar formaţiunea maghiară nu a fost menţionată.

"Relaţia cu UDMR este una normală, cu precizarea că noi suntem în majoritate şi dânşii acum sunt în opoziţie. La Congresul PNL, domnul Kelemen Hunor, deşi reprezentant al unui partid de opoziţie, chiar singurul, a fost invitat (...) N-avem ce reevalua în această privinţă, cred că a fost o relaţie normală întotdeauna cu UDMR, şi când am fost parteneri la guvernare, şi când am fost împreună în opoziţie şi când am fost unii la putere şi alţii în opoziţie", a mai susţinut Antonescu.

Preşedintele PPDD, Simona Man, le-a transmis, vineri, social-democraţilor "cuvântul lui Dan Diaconescu": "Numai PPDD vă scapă de PNL şi PC!", Victor Ponta replicând: "Cum aţi spus doamnă? Că nu ne gândisem la acest lucru, dar dacă insistaţi... Nu am închis eu OTV, dar nici nu o să-l redeschid".

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Congresul PSD, râzând, că are loc un concurs de reevaluări, pentru că Traian Băsescu îl apreciază pe Victor Ponta, iar premierul îl apreciază pe Dan Diaconescu, el adăugând: "Am şi eu o speranţă, sunt lângă Crin Antonescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici