Antonescu: Foşti miniştri liberali, Predoiu şi Vlădescu cauţionează cu nesimţire măgăriile Guvernului

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a criticat, luni seară, la Antena 3, pe foştii miniştri liberali Predoiu şi Vlădescu, despre care a spus că sunt "solidari cu măgăriile făcute de Guvern", dar şi pe reprezentanţii UDMR, despre care a afirmat că nu-şi asumă guvernarea 2007-2008.

23 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Foşti miniştri liberali, Predoiu şi Vlădescu cauţionează cu nesimţire măgăriile Guvernului

Antonescu:Foşti miniştri liberali, Predoiu şi Vlădescu cauţionează cu nesimţire măgăriile Guvernului (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Întrebat dacă ar putea să treacă de Parlament moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, Antonescu a susţinut că există şanse mari ca demersul să fie respins "pentru că nu există responsabilitate" şi pentru că foşti miniştri liberali precum Predoiu şi Vlădescu sunt "solidari cu măgăriile făcute de Guvern".

"Eu am spus că fac tot ce ţine de mine ca această moţiune să treacă. De ce există şanse mari ca ea să nu treacă? (...) De asta, (pentru că - n.r.) nu există responsabilitate. Păi într-o ţară în care domnul Predoiu, care e un tip pregătit, dom'ne, trece un personaj pozitiv, se termină patru guvernări cu Predoiu, şi-n aia odioasă Tăriceanu, în care era. Predoiu, Vlădescu, cu nesimţire, miniştrii ai lui Tăriceanu domne', vin acum şi sunt solidari cu măgăriile astea de la televizor", a subliniat Crin Antonescu la Antena3.

El a precizat că "Predoiu e un personaj pozitiv", "un baiat bun", care cauţionează atacuri la Constituţie.

"Ce băiat bine pregătit, ce profesionist, ce om, mai să nu ne fie recomnadat şi nouă dacă venim la putere să-l mai ţinem. Dar acest ministru, care probabil e bine pregătit, care are o faţă rumenă ca un sufleţel de copil, n-a greşit nimic, n-are o cută, un rid, acest om cauţionează, ca ministru al Justiţiei ,atacuri la Constituţie, acte şi ordonanţe neconstituţonale. Nu contează, e băiat bun. România e ţara băieţilor buni, de asta nu va trece moţiunea de cenzură şi de asta eu, ca un băiat rău, spun «Domne, dacă majoritatea românilor sunt mulţumiţi, aşa să ştiţi, că eu nu-mi mai rup hainele de pe mine să-i conving de ce o să le fie mai bine cu mine, sau cu Ponta sau cu Daniel Constantin»", a adăugat liderul PNL.

În plus, preşedintele PNL a menţionat că moţiunea are şanse mari să nu treacă de Parlament şi pentru faptul că "UDMR ştie că, dacă stă până în 2012, 2025 la putere cu Băsescu, şi girează şi cauţionează toate măgăriile posibile în ţara asta, imediat cum cade domnul Băsescu şi vine PSD-ul la putere sau PNL-ul, vor fi invitaţi (la noua guvernare - n.r.) că, nu-i aşa, sunt nou-nouţi".

"Că, de exemplu, eu nu văd niciun reprezentant al UDMR-ului care să iasă atunci când domnul Boc, domnul Băsescu şi ceilalţi mincinoşi deversează hârdaiele analizei lor economice chipurile asupra anilor 2007-2008, nu văd un ungur, nu văd un udemerist adică, să iasă să spună «Domne, n-a fost chiar aşa, sau dacă a fost aşa ne cerem scuze noi că am fost acolo la masă la guvernare 2007-2008». Corect? N-am auzit pe nimeni", a spus Antonescu.

El i-a criticat, în acest context, şi pe independenţi, care vor candida la viitoarele alegeri şi vor redeveni parlamentari, fiind uitaţi de români că prin votul lor le-au fost tăiate pesniile.

"Ce se mai întâmplă, domnul Marian Sârbu, domnul, cu părere de rău, Cristian Diaconescu, dacă se mai hotărăşte, şi alţi domni, domnul Gabi Oprea, ştiu foarte bine că atunci când va veni sorocul se vor găsi în PDL sau poate în PSD, se întorc, sau poate în cine ştie ce formaţiune, şi nu va mai ţine minte necăjitul ăla de acolo că i-a tăiat penisa prin votul lui, şi vor fi din nou parlamentari. Domnii pedelişti la fel. Care cum cum mai încap acolo, că îi scoate Gigi Ştefan că e popular, în Neamţ", a conchis Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici