Antonescu: Geoană nu poate fi o "gazelă nevinovată" întrucât a participat la guvernare

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri la Iaşi, că Mircea Geoană nu se poate prezenta ca o "gazelă nevinovată", întrucât a participat timp de nouă luni la guvernare, alături de PDL, fiind responsabil de dezastrul economic din această perioadă.

24 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Geoană nu poate fi o "gazelă nevinovată" întrucât a participat la guvernare

Antonescu: Geoană nu poate fi o "gazelă nevinovată" întrucât a participat la guvernare (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Mircea Geoană este responsabil, alături de Traian Băsescu, de dezastrul economic al ultimelor nouă luni. El nu se poate prezenta ca o gazelă nevinovată, pentru că PSD a cauţionat multe dintre măsurile proaste luate în această perioadă. A cauţionat şi impozitul forfetar, care a dus la închiderea a peste 100.000 de firme, la fel cum este responsabil şi pentru legea unică de salarizare", a afirmat, într-o conferinţă de presă, Crin Antonescu.

Liderul liberal a adăugat că preşedintele PSD, Mircea Geoană, se face vinovat şi pentru "caraghioasele sale minciuni cu lefurile majorate ale dascălilor sau cu poveştile despre cosmonauţi".

"Mircea Geoană nu poate fi altceva decât ceea ce este", consideră Antonescu, care a adăugat că liderul PSD a dovedit totuşi capacitatea de a trece peste orgoliul partidului cel mare, acceptând varianta Iohannis ca premier, propusă de PNL, ceea ce reprezintă "un gest rar întâlnit în politică".

Pe de altă parte, întrebat în aceeaşi conferinţă de presă, dacă are temeri privind o posibilă schimbare a poziţiei UDMR în ceea ce priveşte sprijinul acordat lui Klaus Iohannis, liderul PNL Crin Antonescu a răspuns: "Văd o febrilitate a lui Băsescu şi a acoliţilor săi în a spera că pot să-i întoarcă din drum pe cei de la UDMR. Nu am nicio emoţie, UDMR e un partid serios. Au făcut deja o alegere, iar astăzi (n.r. - vineri) au repetat-o din nou".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici