Antonescu: În mod regretabil şi din neglijenţa noastră, cetăţeanul Cataramă este încă membru PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că un partid bine organizat l-ar fi exclus pe Viorel Cataramă, care, "din neglijenţă", este încă membru al PNL, după ce "a procedat în modul cel mai josnic în campania electorală".

29 afișări
Imaginea articolului Antonescu: În mod regretabil şi din neglijenţa noastră, cetăţeanul Cataramă este încă membru PNL

Antonescu: În mod regretabil şi din neglijenţa noastră, cetăţeanul Cataramă este încă membru PNL (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"În mod regretabil şi din neglijenţa noastră, cetăţeanul Viorel Cataramă este încă membru al PNL", a afirmat Crin Antonescu, arătând că Viorel Cataramă a vorbit la Congres în calitate de candidat la preşedinţia PNL.

"Este acelaşi om care are dreptul, după ce a procedat în cel mai josnic mod în timpul campaniei electorale. Pentru asta, un partid bine organizat trebuia să-l excludă pe Viorel Cataramă", a spus Antonescu.

El a adăugat că, în campanie, zeci de mii de oameni şi-au asumat riscul de a fi daţi afară, de a fi lăsaţi fără salarii, de a fi persecutaţi şi au muncit în campanie, în timp ce Cataramă a spus public că PNL nu trebuia să aibă un candidat şi că nu are nicio şansă, ci Traian Băsescu sau Mircea Geoană au şanse.

"Este un partid neglijent, care are încă în rândurile sale un asemenea om. Din cauza neglijenţei noastre, e vina noastră, nu a domnului Cataramă, Cataramă face azi această diversiune", a adăugat liderul PNL.

El i-a spus lui Cataramă să-i fie ruşine că a făcut "o insinuare mizerabilă" că partidul ar fi la dispoziţia unor sponsori.

"Îi răspund (lui Cataramă - n.r.), da, la Congresul ordinar va fi prezentat bilanţul financiar. Da, PNL are datorii. A rămas cu datorii şi după ce l-aţi condus dumneavoastră. Da, are datorii şi după ce Călin Popescu Tăriceanu a condus partidul. Probabil că va avea datorii şi după ce voi conduce eu. Datoria campaniei electorale nu are nicio legătură că insinuarea mizerabilă, ca şi cum ar fi a unui securist, că partidul ar fi la dispoziţia unor sponsori. Să vă fie ruşine, domnule Cataramă!", a spus Antonescu.

El a adăugat că ştie că adversarul partidului nu este la Congres, "în ciuda asprimii cu care vorbeşte despre un om care trădează şi îşi bate joc".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici