Antonescu, întâmpinat la Senat cu aplauze ironice. Preşedintele a închis şedinţa din cauza unei defecţiuni tehnice

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a încheiat, luni seară, prima sa şedinţă din actuala sesiune după doar câteva minute de lucru în plen şi după o pauză de circa o jumătate de oră, cauzată de defecţiuni tehnice.

357 afișări
Imaginea articolului Antonescu, întâmpinat la Senat cu aplauze ironice. Preşedintele a închis şedinţa din cauza unei defecţiuni tehnice

Antonescu, întâmpinat la Senat cu aplauze ironice. Preşedintele a închis şedinţa din cauza unei defecţiuni tehnice (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

"Nu se poate o soluţionare imediată a problemelor tehnice. După ce am consultat, fireşte, şi opoziţia şi majoritatea, declar închisă şedinţa şi încercăm, în programul normal, să reluăm mâine (marţi, nr.r) cu ordinea de zi de astăzi", a afirmat liderul liberal.

El a făcut acest anunţ după mai multe zeci de minute în care şedinţa a fost suspendată din cauza defectării sistemului de vot şi deoarece singurul microfon funcţional din sala era doar cel de la prezidiu.

Prima şedinţă din acestă sesiune parlamentară condusă de preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a debutat cu două mici incidente: sistemul electonic de vot şi microfoanele din sala de şedinţă s-au defectat.

La începutul şedinţei, prezenţa la pupitru a preşedintelui Antonescu a fost întâmpinată de către PDL, ironic, prin aplauze .

Dacă pentru prima problemă Antonescu a găsit soluţia votului prin ridicarea mâinii, pentru cea de-a doua a optat pentru o pauză, în care sistemul de microfoane să fie reparat.

Microfonul central din sala de şedinţă s-a defectat în momentul în care, înaintea votului pentru numirea unui membru CNI, liderul senatorilor PDL, Cristian Rădulescu, a cerut o intervenţie pe motive procedurale.

Crin Antonescu a lipsit, săptămâna trecută, de la prima şedinţă de plen a Senatului din această sesiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici