Antonescu l-a salutat şi i-a mulţumit lui Patriciu

Candidatul la funcţia de preşedinte al PNL Crin Antonescu l-a salutat şi i-a mulţumit lui Patriciu pentru vocea sa puternică şi clară a liberalismului de la începutul anilor '90, dar şi liberalului Viorel Cataramă, invitat la Congres.

18 afișări
Imaginea articolului Antonescu l-a salutat şi i-a mulţumit lui Patriciu

Antonescu l-a salutat şi i-a mulţumit lui Patriciu

"Trebuie să facem ce e legal totdeauna, trebuie să facem ce e moral, trebuie să facem ceea ce e de bun gust şi ceea ce e de bun simţ. Sunt lucruri simple, le ştim cu toţii, nu le putem face întotdeauna, va trebui să le facem mai mult, să spunem mereu adevărul, să încetăm să fim uneori ipocriţi. Daţi-mi voie să vă dau două exemple. Sunt în sala aceasta doi oameni, unul e simplu delegat, altul a reuşit să fie invitat şi mulţi dintre noi se fac că nu-i cunosc - Patriciu şi Cataramă", a susţinut Crin Antonescu în discursul rostit la Congres.

El a menţionat că Dinu Patriciu a fost "cea mai puternică, cea mai clară şi cea mai hotărâtă voce a liberalismului la începutul anilor '90".

"Îl salut şi îi mulţumesc pentru asta fără niciun fel de sfială", a spus Antonescu. Presa a relatat că Patriciu este un susţinător al lui Crin Antonescu, însă omul de afaceri a refuzat să confirme aceste informaţii. De altfel, nici la sosirea la Congres, Patriciu nu a vrut să spună pe cine susţine pentru preşedinţia PNL.

În ceea ce-l priveşte pe Viorel Cataramă, Antonescu a spus că "nici măcar nu va vota la acest congres", salutând însă prezenţa acestuia la Congres, măcar ca invitat.

"Al doilea e un om care a pus enorm din energia, din forţa lui la mijlocul anilor '90 pentru ca PNL să reintre în prima scenă a politicii româneşti. Îl cheamă Viorel Cataramă, îl salut şi îi mulţumesc. Să terminăm cu ipocriziile, să terminăm a ne face că nu-i cunoaştem, sunt colegii noştri, au muncit alături de noi, şi eu unul mă mândresc că sunt coleg cu ei cum sunt coleg cu fiecare dintre dumneavoastră", a mai spus Crin Antonescu

El le-a spus liberalilor că nu trebuie să facă baroni, trebuie să facă lideri, adică "oameni capabili să adune oamenii cu proiecte, cu soluţii, cu fapte şi cu cuvinte".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici