Antonescu l-a vizitat pe Iohannis la Primăria Sibiu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a făcut, miercuri, o vizită de o jumătate de oră lui Klaus Iohannis, la sediul Primăriei din Sibiu, unde cei doi au discutat despre teme politice, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

23 afișări
Imaginea articolului Antonescu l-a vizitat pe Iohannis la Primăria Sibiu

Antonescu l-a vizitat pe Iohannis la Primăria Sibiu (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, liderul PNL, Crin Antonescu, i-a făcut o vizită lui Klaus Iohannis, miercuri după-amiază, la sediul Primăriei.

"Întâlnirea dintre Crin Antonescu şi domnul primar Iohannis a durat aproximativ o jumătate de oră, nu a fost publică şi s-a discutat politică", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mirela Gligore.

La rândul său, liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, a spus că Antonescu a fost în trecere prin Sibiu, în drum spre Oradea.

"Preşedintele Antonescu s-a dus la Oradea şi s-a oprit pentru scurt timp la domnul primar. Mi se pare normal să se întâlnească şi să păstreze în continuare legătura. Mi-a spus şi mie că au discutat politică", a declarat Mircea Cazan.

Acesta susţine că nu ştie dacă Antonescu a mers la Iohannis cu vreo propunere concretă sau doar au avut discuţii despre climatul politic actual.

Cazan a precizat însă că, miercuri dimineaţă, i-a făcut şi el o vizită primarului Iohannis, în calitate de parlamentar de Sibiu, pentru a discuta politica locală şi modalitatea în care pot fi puse în practică proiecte importante pentru oraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici