Antonescu: Mie nu-mi place şampania, beau doar când sunt obligat. S-ar putea să o fac

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, înainte de şedinţa USL, răspunzând unei întrebări, că în privinţa sărbătoririi succesului la alegerile locale, lui personal nu-i place şampania şi o bea doar când este obligat.

639 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Mie nu-mi place şampania, beau doar când sunt obligat. S-ar putea să o fac

Crin Antonescu (Imagine: Narcis Pop/Mediafax Foto)

Liderul PNL a fost întrebat dacă a pregătit şampania despre care preşedintele PSD, Victor Ponta, afirmase că va fi asigurată de Antonescu, după ce va deveni şef de stat, pentru sărbătorirea scorului obţinut de USL la locale.

"Mie nu-mi place şampania, beau numai când sunt obligat. S-ar putea să o fac", a replicat Antonescu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că duminică seară reprezentanţii USL nu vor sărbători nimic, după închiderea urnelor, iar liderii locali ai celor trei partide din USL vor rămâne în teritoriu pentru a avea "grijă de voturi".

Ponta a fost întrebat cum se va sărbători duminică seară rezultatul alegerilor locale, după închiderea urnelor.

"Nu sărbătorim nimic în seara aceasta, nu vine nimeni din ţară, toată lumea stă şi numără voturi, pentru că ceea ce au făcut în 2009 adversarii noştri politici pot să facă şi acum, aşa că nu sărbătorim nimic, nu vine nimeni în Bucureşti, toată lumea stă şi are grijă de voturi", a spus Ponta.

El a fost întrebat când va fi deschisă şampania. "După prezidenţiale", a replicat liderul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici