Antonescu: Moţiunea de cenzură a PNL va fi depusă marţi

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Cluj, că moţiunea de cenzură privind rectificarea bugetară va fi depusă marţi.

18 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Moţiunea de cenzură a PNL va fi depusă marţi

Antonescu: Moţiunea de cenzură a PNL va fi depusă marţi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit lui Crin Antonescu, şi UDMR ar putea susţine această moţiune.

"Noi am discutat cu cei din UDMR şi dânşii sunt de acord în principiu. (...) Dacă sunt toate semnăturile, marţi se depune", a spus Antonescu.

La rândul său, Horea Uioreanu, deputat PNL, a declarat, la aceeaşi conferinţă de presă, că încă se lucrează la textul moţiunii, dar semnăturile au fost deja adunate şi sunt suficiente.

"Moţiunea va fi depusă în plenul şedinţei, este vorba de o moţiune de cenzură. După moţiunea de luni, pe învăţământ, urmează marţi, una de cenzură. Se lucrează încă la text, avem semnăturile, sunt suficiente”, a declarat Uioreanu.

Întrebaţi dacă moţiunea a fost deja semnată de reprezentanţii altor partide, ei au răspuns doar "veţi vedea marţi".

Secretarul general al PNL, Radu Stroe, spunea, vineri, într-o conferinţă de presă, că moţiunea de cenzură privind rectificarea bugetară va fi semnată, pe lângă parlamentarii PNL şi UDMR, de cei ai minorităţilor, dar şi de parlamentari ai PSD şi chiar ai PDL.

"Vor fi minorităţile, parlamentari de la PSD, chiar şi de la PDL", spunea Stroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici