Antonescu: Numirea la Ministerul Justiţiei, funcţionarea unor instituţii, anchete penale - priorităţi ale Guvernului

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că USL şi Guvernul trebuie să se ocupe urgent de câteva lucruri, enumerând numirea ministrului Justiţiei şi deschiderea de anchete penale pentru aspecte menţionate de unii miniştri privind Hidroelectrica şi Ministerul Dezvoltării.

1539 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Numirea la Ministerul Justiţiei, funcţionarea unor instituţii, anchete penale - priorităţi ale Guvernului

Crin Antonescu (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"USL în primul rând, prin Guvernul şi majoritatea parlamentară pe care încă le au, trebuie să facă o serie de lucruri. Trebuie să facem o serie de lucruri: de urgenţă rezolvată chestiunea ministrului Justiţiei şi de urgenţă rezolvate chestiunea funcţionării unor instituţii ale statului român, Parchetul General, CSM, alte instituţii, care trebuie aduse la normalitate, prin mijloacele pe care le are Guvernul", a declarat Antonescu, la Antena 3.

Senatorul PNL a vorbit şi despre faptul că, în cel mai scurt timp, "trebuie formulate urgent, în plângeri penale şi în solicitări publice, deschideri de anchete" legate de acele aspecte arătate de Guvern şi de către miniştrii care au vorbit despre "hoţii, despre devalizarea economiei româneşti, despre jaful asura bugetului, în diverse locuri, de la Hidroelectrica până la Ministerul Dezvoltării".

"Datoria Guvernului, în primul rând prin ANAF, şi celelalte instituţii, este să descopere foarte repede şi foarte clar sursa de alimentare, dacă ea este direct sau indirect de la bugetul public, a propagandei deşănşate a lui Traian Băsescu", a mai spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici