Antonescu: PDL este formaţiunea politică ce aminteşte cel mai mult de dictatura bolşevică

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, Crin Antonescu, susţine că PDL este formaţiunea politică ce aminteşte cel mai mult de dictatura bolşevică, mai mult decât "PSD din perioada guvernării Adrian Năstase" şi decât "FSN în toate formele sale până în 1996".

28 afișări
Imaginea articolului Antonescu: PDL este formaţiunea politică ce aminteşte cel mai mult de dictatura bolşevică

Antonescu: PDL este formaţiunea politică ce aminteşte cel mai mult de dictatura bolşevică (Imagine: Mediafax Foto)

"Nesimţirea politică a cetăţeanului Croitoru Lucian, de a spune că vine în Parlamentul României să ceară învestitura, deşi Parlamentul s-a pronunţat, pentru că a primit dânsul asigurări de la PDL că va fi prim-ministru, nu se mai poate repeta. PDL este acel partid care ne aminteşte în mai mare măsură decât PSD-ul lui Năstate din 2000 în 2004 şi decât FSN, în toate formele sale până în 1996, de dictatura bolşevică", a declarat, duminică, la Constanţa, liderul liberal Crin Antonescu.

El l-a criticat pe primul-ministrul desemnat că nu a făcut nicio nominalizare de economist pentru postul de ministru al Finanţelor şi că merge în continuare pe mâna "gemenilor marmurei".

"Poate îl întrebaţi pe domnul Croitoru de ce nu vine acum cu o propunere de economist la Ministerul Finanţelor, şi vine iar cu "gemenii marmurei", domnul Pogea şi domnul Videanu, care sunt nişte ingineri cu succes în domeniu afacerilor cu marmură. Marele economist Croitoru, aşa cum zic unii, vine şi îl propune la Finanţe pe un om care nu e economist", a precizat Antonescu, care a ţinut să menţioneze că nici în Guvernul care a negociat acordul cu FMI nu a existat niciun economist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici