Antonescu: Programul "Prima casă", o acţiune electorală fără susţinere economică

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Deva, că programul "Prima casă" este o iniţiativă electorală care nu are susţinerea economică necesară şi nici şanse să fie pus în aplicare de actualul Guvern.

15 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Programul "Prima casă", o acţiune electorală fără susţinere economică

Antonescu: Programul "Prima casă", o acţiune electorală fără susţinere economică (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

"Programul «Prima casă» este o acţiune electorală care nu are susţinerea economică necesară şi cred că, dincolo de poveştile despre sprijinirea tineretului, nici nu oferă vreo şansă practică chiar dacă ar fi să îl luăm în serios", a spus Antonescu.

Liderul PNL a afirmat că "Prima casă" este un program de viitor lansat într-o campanie electorală.

"Probabil această iniţiativă are soarta tututor promisiunilor pe care PSD şi PDL le-au făcut în campania electorală din toamna trecută. După părerea mea, cu acest Guvern tinerii nu au nicio şansă. De fapt, nici bătrânii nu au", a adăugat Crin Antonescu.

Liderul PNL Crin Antonescu s-a aflat, vineri seară şi sâmbătă, la Deva, cu ocazia Zilelor municipiului şi a făcut o vizită electorală în judeţ, după care a mers în Valea Jiului pentru a susţine candidaţii al alegerile europarlamentare.

Guvernul a anunţat, miercuri, un program prin care creditele contractate pentru cumpărarea primei locuinţe vor fi garantate de stat în limită maximă de 60.000 euro. Garanţia va fi acordată persoanelor care achiziţionează pentru prima dată o locuinţă şi care nu au beneficiat anterior de un credit ipotecar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici