Antonescu: Rezultatul moţiunii de cenzură se va juca în ultimul moment

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că rezultatul moţiunii de cenzură va fi unul care "se va juca în ultimul moment", arătând că aşteaptă cu încredere ca din sutele din parlamentari ai majorităţii să fie oameni cu atâta conştiinţă încât să-şi exprime votul.

31 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Rezultatul moţiunii de cenzură se va juca în ultimul moment

Antonescu: Rezultatul moţiunii de cenzură se va juca în ultimul moment (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Cred că trebuie să fim cât se poate de prudenţi, de atenţi. Am făcut toate eforturile pe care le puteam noi face. Cred că va fi un rezultat care se va juca în ultimul moment. Îl aşteptăm cu încredere şi această încredere poate să vină, în condiţiile în care ne aflăm, doar de la conştiinţele individuale", a afirmat Antonescu înaintea dezbaterii moţiunii de cenzură.

Antonescu a adăugat că speră ca din sutele de parlamentari ai majorităţii cărora "în premieră li se pune pumnul în gură" să fie oameni cu atâta conştiinţă încât să-şi exprime votul.

Parlamentul are programată miercuri şedinţa de plen reunit pentru dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură a opoziţiei, în condiţiile în care voturile anunţate în favoarea acesteia nu par, potrivit calculelor preliminare, suficiente pentru răsturnarea Guvernului.

Parlamentarii PDL, UDMR şi UNPR au anunţat că nu îşi vor exprima votul.

Pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată, ar fi necesare 236 de voturi "pentru", din totalul de 471 de parlamentari. Votul va fi secret cu bile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici