Antonescu: România, o ţară ce a făcut vedete din pipiţe

Preşedintele PNL Crin Antonescu a lansat acuzaţii dure, vineri, la Târgu Mureş, la adresa Elenei Băsescu, spunând că aceasta le promite românilor legalizarea drogurilor şi că România este o ţară care "a făcut vedete din toate pipiţele" şi care nu îşi respectă veteranii de război.

32 afișări
Imaginea articolului Antonescu: România, o ţară ce a făcut vedete din pipiţe

Antonescu: România, o ţară ce a făcut vedete din pipiţe (Imagine: Mediafax Foto)

"Elena Băsescu le promite românilor legalizarea drogurilor, asta le lipseşte românilor. Asta trebuie să facă românii fără serviciu, să ia nişte droguri uşoare, asta ne mai lipsea în România", a afirmat Crin Antonescu, la Liga Aleşilor PNL de la Târgu Mureş.

Potrivit acestuia, în România nimeni nu mai vorbeşte despre faptul că tinerii au nevoie de cărţi şi de modele, "care nu sunt în niciun caz Elena Băsescu şi Elena Udrea".

Antonescu a mai spus că România este o ţară care "a făcut vedete din toate pipiţele şi care nu îşi respectă veteranii de război".

Fiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu, candidat independent pentru PE, a declarat, joi, la Antena 2, răspunzând unei întrebări, că, din postura de parlamantar european, probail că va fi de acord cu legalizarea drogurilor uşoare, cum ar fi marijuana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici