Antonescu: S-ar putea să mai vedem plecări din zona opoziţiei

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că s-ar putea să mai existe plecări din zona opoziţiei, el apreciind că, în România, există un un "concurs de laşităţi şi complicităţi" pe care se bazează şi preşedintele Traian Băsescu.

916 afișări
Imaginea articolului Antonescu: S-ar putea să mai vedem plecări din zona opoziţiei

Antonescu: S-ar putea să mai vedem plecări din zona opoziţiei (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze plecările recente din PC, Antonescu a spus: "E problema PC. Cine vrea să plece, poate să plece. Noi luptăm cu cei care rămân. Şi serioşi şi contând în lupta asta sunt oamenii care rămân. De plecat s-ar putea să mai vedem. În această ţară avem de când ne ştim un concurs de laşităţi şi complicităţi. Pe asta se bazează şi domnul Băsescu".

Săptămâna trecută a fost exclus din PC deputatul Tudor Ciuhodaru, care a doua zi s-a înscris în UNPR.

De asemenea, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a demisionat din funcţiile din PC, cerând organizarea unui congres extraordinar al partidului la care doreşte să candideze la funcţia de preşedinte al conservatorilor.

În urma acestui gest, preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat că actuala putere face racolări prin şantaj, menţionând că primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, "ar avea, se pare, anumite vulnerabilităţi" şi şi-a luat concediu medical pentru a negocia cu liderii UNPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici