Antonescu: Salut gestul lui Chiliman de a demisiona din conducerea PNL, e unul de onoare

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, miercuri, la finalul şedinţei conducerii partidului, că salută gestul lui Andrei Chiliman de a demisiona din Biroul Permanent Central, considerându-l un gest de onoare, corect şi singular.

770 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Salut gestul lui Chiliman de a demisiona din conducerea PNL, e unul de onoare

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Este un gest corect al lui Andrei Chiliman şi singular. Sigur că am fost nemulţumit de modul în care în toată această perioadă s-a făcut comunicarea, pentru că eu cred că, atunci când aparţii aceluiaşi partid, sau aceleiaşi alianţe, trebuie să ne cenzurăm pornirile polemice. După cum aţi văzut, eu am evitat orice apreciere negativă la adresa lui Andrei Chiliman şi la adresa oricărui alt coleg din partid", a spus Crin Antonescu la finalul şedinţei Biroului Permanent Central.

Potrivit liderului PNL, gestul demisiei lui Chiliman din echipa pe care el am propus-o la Congres este un "gest de onoare", pe care îl salută ca atare.

"Sunt absolut convins că relaţiile vor decurge normal şi salut de asemenea decizia lui Andrei Chiliman de a rămâne în rândurile PNL şi de a candida la Primăria Sectorului 1, ceea ce, din punctul de vedere al partidului, este de nediscutat", a mai spus Antonescu.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a anunţat, marţi, că îşi dă demisia de onoare din Biroul Permanent Central al PNL, menţionând că rămâne membru simplu al partidului.

"Îmi dau demisia de onoare din Biroul Politic Central al PNL. Consider că făcând parte din actuala echipă de conducere a PNL, aleasă pe lista propusă de preşedintele Crin Antonescu, nu mai sunt în măsură să fac ceea ce mi-am propus pentru cetăţenii care m-au investit cu încrederea lor. Este un gest de onoare şi faţă de cei pentru care m-am implicat în politică, dar şi faţă de preşedintele partidului", a spus Chiliman.

El a spus că s-a consultat cu soţia sa, cu Ionel Brătianu şi cu actualii lideri de onoare ai formaţiunii.

Andrei Chiliman a fost înlocuit, lunea trecută, cu Eugen Nicolăescu la şefia PNL Bucureşti, iar Mariana Câmpeanu a devenit vicepreşedinte al filialei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici