Antonescu: Scorul USL este victoria împotriva regimului Băsescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a mulţumit, duminică seară, românilor care au mers la vot, afirmând că fără sprijinul popular, USL nu ar fi rezistat şi că scorul USL este "victoria împotriva regimului Băsescu".

176 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Scorul USL este victoria împotriva regimului Băsescu

Antonescu: Scorul USL este victoria împotriva regimului Băsescu

"Votul de astăzi înseamnă nu doar victoria unei formaţiuni, e cel mai mare scor politic pe care o alianţa l-a obtinut din '90 şi până azi, e victoria împotriva regimului Băsescu, este sentinţa dreaptă, definitivă, ireconciliabilă, pe care aţi dat-o regimului Băsescu", a spus liderul liberal.

El a mulţumit votanţilor USL pentru sprijin.

Antonescu a făcut declaraţiile după anunţarea exit-poll-urilor, care arată că USL a câştigat alegerile parlamentare.

Antonescu îi are alături, la declaraţie, pe Liviu Dragnea şi pe Daniel Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici