Antonescu speră ca Orban să îi fie contracandidat: Ar fi pe deplin democratic şi interesant

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, la Antena 3, că speră ca Ludovic Orban să candideze la preşedinţia partidului şi să facă o moţiune, precizând că un asemenea demers ar fi democratic şi interesant, având în vedere că nu duce lipsă de oameni cu cu care să facă echipă.

11 afișări
Imaginea articolului Antonescu speră ca Orban să îi fie contracandidat: Ar fi pe deplin democratic şi interesant

Antonescu speră ca Orban să îi fie contracandidat: Ar fi pe deplin democratic şi interesant (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Crin Antonescu a reiterat faptul că Orban nu va face parte din echipa sa, pentru că a făcut o opţiune contrară. El şi-a exprimat speranţa ca Ludovic Orban să-şi "asume o candidatură la preşedinţie, să facă o moţiune".

"Ceea ce eu sper şi ar fi, după părerea mea şi pe deplin democratic, şi pe deplin interesant, Ludovic Orban să asume o candidatură la preşedinţie, să facă o moţiune, dacă va fi în regim de moţiuni, există oameni care îi împărtăşesc punctul de vedere, deci nu se pune problema că nu are cu cine să facă această echipă şi moţiune cu atât mai mult", a susţinut actualul preşedinte PNL.

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că şi el consideră că Antonescu este cel mai potrivit pentru funcţia de preşedinte al partidului, anunţând că de fapt el nu este împotriva moţiunilor, ci împotriva votului pe liste şi reiterând că va candida pentru prim-vicepreşedinte.

Întrebat dacă va candida doar pentru funcţia prim-vicepreşedinte, Ludovic Orban a răspuns: "Cu siguranţă, am anunţat public şi îmi voi depune candidatura pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici