Antonescu: Timpul unei moţiuni de cenzură este undeva la începutul sesiunii de toamnă

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni înaintea şedinţei BPC al partidului, că, în opinia sa, o nouă moţiune de cenzură pentru schimbarea Guvernului Boc ar fi oportună în sesiunea parlamentară din toamnă.

12 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Timpul unei moţiuni de cenzură este undeva la începutul sesiunii de toamnă

Antonescu: Timpul unei moţiuni de cenzură este undeva la începutul sesiunii de toamnă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Acum o moţiune de cenzură, în opinia mea, este doar un exerciţiu de imagine al cărui rost eu nu-l văd. Cu atât mai mult cu cât înţeleg că PSD nu e dispus să participe la o eventuală formulă alternativă de guvernare, aşa încât cred că timpul unei moţiuni de cenzură este undeva la începutul sesiunii de toamnă", a spus Crin Antonescu.

Întrebat dacă în toamnă moţiunea de cenzură ar avea mai mult succes, liderul PNL a răspuns că în toamnă se vor vedea şi efectele măsurilor luate de Guvern, iar parlamentarii se vor convinge de faptul că PDL este "incorigibil".

"Cred că da, până în toamnă vom avea şi efectele acestor măsuri, până în toamnă poate mai mulţi parlamentari şi în orice caz opinia publică se vor convinge că acest Guvern al acestui partid, PDL, este incorigibil şi cred că în acel moment tensiunea socială şi presiunea asupra Parlamentului vor fi majore. La trei zile după o moţiune de cenzură să venim cu alta este doar un exerciţiu destinat eşecului", a conchis Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici